Πρώτα εκλογές, μετά “μπάλα”

Super League 2 2 Μαρτίου 2023, 10:41

Σε 10 ημέρες από σήμερα θα σημάνει η επανεκκίνηση στο πρωτάθλημα της Super League 2. Αυτό που αποφασίστηκε, είναι καταρχήν να γίνει η εκλογή του νέου προεδρείου και στη συνέχεια οι ομάδες να βρεθούν στη δράση.  

/Bella Pizza

Ετσι, το ενδιαφέρον συνοψίζεται στο τι θα γίνει την επόμενη εβδομάδα, στις 8 του μήνα, οπότε και θα εκλεγεί ο νέος πρόεδρος, παίρνοντας τη σκυτάλη από τον Λεωνίδα Λεουτσάκο. Οπως αποδεικνύεται η θητεία του επί σειρά ετών προέδρου της διοργανώτριας έφτασε στο τέλος της, έστω κι αν αυτό έγινε με περιπετειώδη τρόπο όπως αποδείχτηκε.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έρχονται στο προσκήνιο από το επεισοδιακό όπως εξελίχθηκε ΔΣ, ο κ. Λεουτσάκος σε πρώτη φάση δε δεχόταν να αποχωρήσει, λέγοντας ότι πρώτα ήθελε να επιβεβαιώσει τα χρήματα που θα έπαιρναν οι ομάδες…

Από ‘κει και πέρα μένει να ξεκαθαρίσει εάν ο Αντώνης Ροκάκης που αποδείχτηκε ότι είχε την πιο ενεργή συμμετοχή στις εξελίξεις που δρομολογήθηκαν στη Super League 2 θα είναι υποψήφιος για την θέση του προέδρου ή θα προκύψουν άλλα πρόσωπα για τη συγκεκριμένη θέση.

Η ουσία είναι πως η Super League 2 έχει αποφασίσει να γυρίσει σελίδα κάτι που αποδεικνύεται και από τον από την ανακοίνωση που δόθηκε στη δημοσιότητα, όπου και εκφράζεται ουσιαστικά μια αισιοδοξία για την αλλαγή των πραγμάτων στο πρωτάθλημα.

Σε ό,τι αφορά την επανέναρξη αυτή θα σημάνει όπως άλλωστε φημολογούταν από τον κόσμο του πρωταθλήματος από το σημείο που διακόπηκε, δηλαδή την 14η αγωνιστική. Για την ακρίβεια μένει να γνωστοποιηθεί το ακριβές πρόγραμμα.

Estrella
10 years theatro
Gyrothalassia
Minetta top plus
KTEO Κρήτης
/blentcoffee
Poppies sexy show club

Rabona ad