Πρόστιμο σε Ολυμπιακό – Τιμωρία σε Ρεντούμη

Ποδόσφαιρο Γυναικών | 13 Ιανουαρίου 2023, 17:21

Με χρηματικό πρόστιμο για το πρώτο ματς Κυπέλλου με τον Ατρόμητο τιμωρήθηκε από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ ο Ολυμπιακός.

Στις αποφάσεις υπάρχει και η τιμωρία της προπονήτριας του Πήγασου Θριασίου για το ματς με τις Νέες Εργοτέλη.

Αναλυτικά:

Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ έλαβε κατά την τελευταία της συνεδρίαση τις ακόλουθες αποφάσεις.

-Επιβάλλει σε βάρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός χρηματική ποινή ύψους 2.000 ευρώ (αγώνας της 15-12-2022 για την 6η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας μεταξύ των ομάδων Ολυμπιακός-Ατρόμητος).

-Επιβάλλει στην Αθηνά Ρεντούμη, προπονήτρια του σωματείου ΑΟ Πήγασος Θριασίου: α) χρηματική ποινή ύψους 834 ευρώ και β) ποινή απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο για 15 ημέρες.
Απειλεί σε βάρος του σωματείου ΑΟ Πήγασος Θριασίου χρηματική ποινή ύψους 1.667 ευρώ, σε περίπτωση μη τήρησης της ποινής της απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο για 15 ημέρες, που επιβλήθηκε σε βάρος της Αθηνάς Ρεντούμη (αγώνας της 18-12-2022 για την Β’ Κατηγορία Γυναικών μεταξύ των ομάδων Νέοι Εργοτέλη-Πήγασος Θριασίου).

-Επιβάλλει στο σωματείο Αβάντες Χαλκίδας τις ποινές: α) απώλεια του αγώνα με διαφορά τερμάτων 0-3 που είχε οριστεί για τις 18-12-2022, μεταξύ των σωματείων ΓΠΟ Καστοριάς και Αβάντες Χαλκίδας για το πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας Γυναικών (1ος όμιλος, 5η αγωνιστική) και, β) χρηματική ποινή ύψους 500 ευρώ.

Estrella
10 years theatro
Gyrothalassia
Chania cash
KTEO Κρήτης
Minetta top plus
/blentcoffee

Rabona ad