Πρόστιμα για Στίλβη και Επισκοπή

Ποδόσφαιρο Γυναικών | 19 Νοεμβρίου 2025, 19:18

Η Στίλβη τιμωρήθηκε με νέες χρηματικές ποινές από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ, ενώ πρόστιμο επιβλήθηκε και στη γυναικεία ομάδα της Επισκοπής.

Kritiko Ergastiri

Οσον αφορά τη χανιώτικη ομάδα της αφαιρέθηκαν 3 βαθμοί για την αδυναμία συμμετοχής στο εκτός έδρας ματς με την Αναγέννηση και επιβλήθηκε πρόστιμο 150. Στα 200 ευρώ ανέρχεται η χρηματική ποινή για πειθαρχική παράβαση σε Στίλβη για το ματς με Λίντο και σε Επισκοπή για τον αγώνα με τον ΑΟΧ.

Οι σχετικές αποφάσεις:

Κηρύσσει το πρώτο εγκαλούμενο σωματείο με την επωνυμία ΑΣ Στίλβη Χανίων πειθαρχικά ελεγκτέο ως υπεύθυνο για τη ματαίωση του ποδοσφαιρικού αγώνα Αναγέννηση Ιεράπετρας-Στίλβη Χανίων που είχε προγραμματισθεί για τις 09.11.2025, στα πλαίσια της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών. Επιβάλλει στο πρώτο εγκαλούμενο σωματείο τις εξής πειθαρχικές ποινές: α) απώλεια τριών (-3) βαθμών από το πρωτάθλημα Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών, αγωνιστικής περιόδου 2025-2026, β) απώλεια του αγώνα με τέρματα (0-3) και γ) χρηματική ποινή, ύψους εκατόν πενήντα (150) ευρώ. Απαλλάσσει το δεύτερο εγκαλούμενο σωματείο με την επωνυμία «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ» από την, αναλυτικά περιγραφόμενη στο σκεπτικό της παρούσας, πειθαρχική παράβαση των άρθρων 17 και 21 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου της Ε.Π.Ο.

Επιβάλλει σε βάρος του σωματείου Στίλβη Χανίων χρηματική ποινή ύψους διακοσίων (200) Ευρώ για πειθαρχική παράβαση στον αγώνα Γ΄ Κατηγορίας Γυναικών Λίντο – Στίλβη Χανίων στις 02/11/2025.

Επιβάλλει σε βάρος του σωματείου ΑΟ Επισκοπής χρηματική ποινή ύψους διακοσίων (200) Ευρώ για πειθαρχική παράβαση στον αγώνα Γ΄ Κατηγορίας Γυναικών ΑΟ Επισκοπής-ΑΟ Χανία στις 02/11/2025.

 

Papantonakis Cards
Digital Print Shop
Crepaland Greece

Rabona ad