Προσθήκη για την άμυνα ο Αρης Πετρούπολης

Γ' Εθνική | 6 Σεπτεμβρίου 2023, 16:22

Λίγα εικοσιτετράωρα πριν από τη σέντρα του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής ο Αρης Πετρούπολης προχώρησε σε μία ακόμη μεταγραφή.

Η αθηναϊκή ομάδα ενέταξε στο δυναμικό της τον Νίκο Καρδάμη, ο οποίος την περασμένη σεζόν είχε γεμάτη παρουσία (23 συμμετοχές) στον Πανιώνιο.

Η ανακοίνωση:

Το διοικητικό συμβούλιο του Αρη Πετρούπολης ανακοινώνει τη συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή, Νίκο Καρδάμη. Το νέο απόκτημα της ομάδας μας είναι γεννημένος στις 28 Μαρτίου του 2002 και αγωνίζεται ως αμυντικός. Την περσινή χρονιά κατέγραψε 23 συμμετοχές στο πρωτάθλημα του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής φορώντας τη φανέλα του Πανιώνιου, ενώ μεταξύ άλλων έχει αγωνιστεί σε ΑΕ Χαλανδρίου και στα αναπτυξιακά τμήμα της ΠΑΕ Ατρόμητος. Καλωσορίζουμε τον Νίκο Καρδάμη και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία. Το διοικητικό συμβούλιο του Αρη Πετρούπολης ανακοινώνει τη συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή, Νίκο Καρδάμη. Το νέο απόκτημα της ομάδας μας είναι γεννημένος στις 28 Μαρτίου του 2002 και αγωνίζεται ως αμυντικός. Την περσινή χρονιά κατέγραψε 23 συμμετοχές στο πρωτάθλημα του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής φορώντας τη φανέλα του Πανιώνιου, ενώ μεταξύ άλλων έχει αγωνιστεί σε ΑΕ Χαλανδρίου και στα αναπτυξιακά τμήμα της ΠΑΕ Ατρόμητος. Καλωσορίζουμε τον Νίκο Καρδάμη και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία.

Estrella
Stathakis Theodoros
Papantonakis Cards
Gyrothalassia
KTEO Κρήτης
Nymfi-Restaurant
Auto KCS
/blentcoffee
Poppies sexy show club

Rabona ad