Πρόσθεσε εμπειρία στο δυναμικό της

Δόξα Παχ. | 30 Αυγ 2016, 15:30

Η Δόξα συνεχίζοντας την επιτυχημένη "συνταγή" στηρίζεται σε παιδιά από την Ακαδημία της, αλλά φέτος ο μέσος όρος ηλικίας θα "πέσει" κι άλλο.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο σύλλογος των Παχιανών θα στηριχθεί σε μεγάλο ποσοστό σε παιδιά της ομάδας Νέων, που κατέκτησε την περασμένη σεζόν το αντίστοιχο πρωτάθλημα της ΕΠΣΧ, αλλά και στους ήδη νεαρούς ποδοσφαιριστές, που έχουν πλέον πολύτιμες εμπειρίες από τις συνεχόμενες χρονιές στην πρώτη ομάδα.

theodoroglakis

Δίπλα στα… νιάτα η διοίκηση της ομάδας πρόσθεσε και εμπειρία, αφού ήρθε σε συμφωνία με τον πολύπειρο αμυντικό Μανόλη Θεοδωρογλάκη, που τη Δευτέρα (29/08) έκανε την πρώτη του προπόνηση με τη Δόξα. Ο “Ανίψιος” (γενν. 1 Νοεμβρίου 1981) την περασμένη σεζόν έπαιξε στα Κεραμειά. Έχει ξεκινήσει την καριέρα του από τον ΑΟΧ και έχει επιτυχημένη παρουσία με αρκετούς τίτλους στη “συλλογή” του σε Παγχανιακό, Κισσαμικό (Δ’ Εθνική), Θησέα (Δ’ Εθνική), Πλατανιά (Δ’ Εθνική), Ακρίτα (Δ’ Εθνική και Α’ Κατηγορία) και Σπάθα.

Παράλληλα επέστρεψε ο Μιχάλης Σκουμπάκης, για να “κρεμάσει” τα… γάντια του στη Δόξα μετά την παρουσία του στον Ιδομενέα. Ο έμπειρος τερματοφύλακας εδώ και αρκετά χρόνια βοηθάει παραγοντικά την ομάδα των Παχιανών. Πολλές πιθανότητες συγκεντρώνει το ενδεχόμενο να είναι συμπαίκτης με τον γιο του Δημήτρη, που ακολουθεί τα… χνάρια του και από τα τμήματα υποδομής της Δόξας βρέθηκε στον Πλατανιά για την ομάδα Κ15, που συμμετέχει στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της Super League.

Ακόμα στις προπονήσεις συμμετέχει και ο Κώστας Αλμυράς, που ενδέχεται να επιστρέψει στην ομάδα μετά το πέρασμά του από την Άμιλλα.

Οι επόμενες αποχωρήσεις

Από την άλλη εκτός από τους ήδη γνωστούς, Καβρουλάκη, Χριστουλάκη, Λιοδάκη, Ανδρεαδάκη, δεν θα συνεχίσουν κάποια σημαντικά στελέχη που διακρίθηκαν την περασμένη σεζόν.

Ο Φράνκο Λάμσε, μετά από “γεμάτες” χρονιές στην Α’ Κατηγορία, παραχωρήθηκε στην Κ20 του Πλατανιά, στις δραστηριότητες της οποίας συμμετέχει και ο Δημήτρης Κορωνάκης, που όμως αναμένεται να φύγει στη Λάρισα για σπουδές και κατά πάσα πιθανότητα θα ενταχθεί στην Κ20 της ΑΕΛ. Ο Βαγγέλης Μαρκουλάκης πέρασε φοιτητής στο Ρέθυμνο και έχει συμφωνήσει να συνεχίσει την καριέρα του στον Αστέρα Ρεθύμνου των πολλών ποδοσφαιριστών από τα Χανιά. Στην ομάδα της… καρδιάς του, Άρη Σούδας, επέστρεψε έπειτα από αρκετά χρόνια ο Ιάκωβος Γαβαλάς, που έκανε πολύ καλή χρονιά στη Δόξα, ενώ αποφάσισε να σταματήσει από την ενεργό δράση ο Λεόντιος Μεζαρτζόπουλος.

 

Mikel Chania Delivery
pallas""
Antonis Garden
Digenakis

Rabona ad