Προσπάθεια να γυρίσει “σελίδα”

Α.Ο.Κ. Χανιά | 24 Οκτωβρίου 2017, 16:54

Προσπάθεια να γυρίσει "σελίδα" και να κοιτάξει το επόμενο παιχνίδι που είναι απέναντι στον Ερμή Σχηματαρίου καταβάλει ο ΑΟΚ Χανιά μετά τη βαριά ήττα στην Αταλάντη από τον Λοκρό.

Η χανιώτικη ομάδα δεν έχει εξάλλου άλλη επιλογή και είναι αναγκασμένη να διορθώσει τα λάθη και να δει πώς θα μπορέσει να συνέλθει από τη βαριά ήττα που προηγήθηκε την Κυριακή. Μία ήττα που δεν είναι ότι ήταν εκτός προγράμματος, εντούτοις, θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο ΑΟΚ ταξίδεψε γι’ αυτό το παιχνίδι με προσδοκίες για νίκη.

Τώρα πάντως ακολουθεί ο Ερμής Σχηματαρίου, τον οποίο ο ΑΟΚ Χανιά θα υποδεχθεί την Κυριακή 29 του μήνα στο κλειστό του Κλαδισού. Σίγουρα, ο ΑΟΚ θα προσπαθήσει να διασκεδάσει τις εντυπώσεις και να πανηγυρίσει την πρώτη του νίκη στη Γ’ Εθνική, παίζοντας πάντως κόντρα σε έναν αντίπαλο που στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής διέλυσε με σκορ 89-52 το Βούρειο.

Σε ό,τι αφορά το καθαρά αγωνιστικό μέτωπο, ο Γιώργος Τασιούδης που τραυματίστηκε στο ματς με τον Λοκρό, υπέστη αιμάτωμα στο γόνατο και από Τετάρτη αναμένεται να μπει κανονικά στις προπονήσεις.

karta antonis garden