Πρόσληψη Κολιτσιδάκη – Μαρινάκη για προπονητής και τεχνικός διευθυντής!

Χανιά | 2 Δεκεμβρίου 2016, 12:01

Μια πολύ σημαντική είδηση φέρνουν στο φως τα "Χανιώτικα Νέα" σημειώνοντας ότι νέος προπονητής στον Α.Ο. Χανιά αναλαμβάνει ο Θανάσης Κολιτσιδάκης ενώ ο Πέτρος Μαρινάκης προσλαμβάνεται ως τεχνικός διευθυντής!

planakis

Ως γνωστόν, ο Μαρινάκης τιμήθηκε από τον Α.Ο. Χανιά πριν την έναρξη του χθεσινοβραδινού αγώνα με τον Ολυμπιακό, κίνηση που μάλλον δεν είναι τυχαία… Ο Μαρινάκης που αναλαμβάνει έτσι, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, τη θέση του τεχνικού διευθυντή ενώ ο Θανάσης Κολιτσιδάκης που μέχρι πρόσφατα ήταν στο πλευρό του Νίκου Νιόπλια στον ΟΦΗ και πιο πριν στον Ατρόμητο είναι ο άνθρωπος που αναλαμβάνει τη θέση του Αντώνη Δρακόπουλου.

Kolitsidakis

Αυτό που θα πρέπει πλέον ν’ αναμένεται είναι η επίσημη ανακοίνωση από τον Α.Ο. Χανιά.

Το σημερινό ρεπορτάζ στα “Χανιώτικα Νέα” είναι το εξής:

«Αμεσες και δραστικές είναι οι αλλαγές στον Α.Ο. Χανιά, ο οποίος ενδεχομένως και σήμερα θα προβεί στην ανακοίνωση για την πρόσληψη δύο προσώπων με μεγάλη πείρα στο ποδόσφαιρο και οι οποίοι είναι ικανοί να προσδώσουν μια νέα πνοή στην ομάδα. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ο ΑΟΧ προβαίνει στην κάλυψη δύο θέσεων – “κλειδιά”, αυτή του προπονητή, την οποία καταλαμβάνει ο Θανάσης Κολιτσιδάκης και του τεχνικού διευθυντή, με την ευθύνη να δίνεται στον Πέτρο Μαρινάκη! Μάλιστα, αποδεικνύεται πως μάλλον δεν ήταν τυχαία η χθεσινοβραδινή βράβευση των Μαρινάκη και Καλαϊτζιδάκη πριν την έναρξη του αγώνα με τον Ολυμπιακό, με τον Μαρινάκη να βραβεύει -εκ μέρους του Α.Ο. Χανιά- ο Κούλης Δουρέκας, ενώ τον Καλαϊτζιδάκη βράβευσε ο Σωτήρης Μαυρονάσιος…

Ο 50χρονος Κολιτσιδάκης ήταν μέχρι πρόσφατα σχεδόν μαζί με τον Νιόπλια στον ΟΦΗ ενώ πιο πριν τον είχε πλαισιώσει ως ο άμεσος βοηθός του στον Ατρόμητο. Τελευταία ομάδα στην οποία εργάστηκε ως πρώτος προπονητής είναι ο Ηρόδοτος στη Γ’ Εθνική πριν από δύο χρόνια.

Αυτό που απομένει είναι η ανακοίνωση της συμφωνίας απ’ τον ΑΟΧ για την πρόσληψη των δύο ατόμων από το Ηράκλειο».

karta antonis garden
/psiloritischania