Προσφυγή σωματείων στην ΕΠΟ για την ΓΣ της ΕΠΣΧ. Σήμερα η συνεδρίαση

Γενικά Θέματα - Τοπικό 11 Αυγούστου 2016, 11:46

Εκλογικός "πυρετός" επικρατεί στην ΕΠΣ Χανίων εν όψει της αυριανής ημέρας, αλλά μία εξέλιξη που κρίνεται ως πάρα πολύ σημαντική ενδέχεται ν’ ανατρέψει την ΓΣ! 

Σήμερα συγκεκριμένα, το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ συνεδριάζει και είναι πιθανό να αποφασίσει την αναβολή της αυριανής ΓΣ μετά την προσφυγή των σωματείων του ΠΓΣ Κισσαμικού, των Λεόντων Ακρωτηρίου, του Ποσειδώνα Τσικαλαριών, του Α.Ο. Πλατανιά, του Αστέρα Μανωλιόπουλου και του Γιάννη Γιαννουλάκη.

Η σχετική ανακοίνωση από την ΕΠΟ είναι η εξής:

«​Προσφυγή των Σωματείων: 1.ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ, 2.ΛΕΟΝΤΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΚΡΩΤΗΡΙΟΥ,3.ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΤΣΙΚΑΛΑΡΙΑ ΚΥΔΩΝΙΑΣ,4.ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ,5.Α.Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΝΟΛΙΟΠΟΥΛΟΥ και 6) του ΓΙΑΝΝΟΥΛΑΚΗ ΙΩΑΝΝΗ κατοίκου Χανίων, κατά της 1.της ΕΝΩΣΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΧΑΝΙΩΝ, 2. Της με αριθμό Πρωτ. 1742/03.08.2016 απόφασης της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ε.Π.Σ. Χανίων και της μ’ αυτήν καθοριζόμενης ημερησίας διάταξης της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης της Ε.Π.Σ Χανίων που ορίστηκε για τις 12.08.2016 3. Της με αριθμ. πρωτ. 7693/03.08.2016 Πρόσκλησης προς τα σωματεία – μέλη της Ε.Π.Σ. Χανίων για σύγκληση Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης της Ε.Π.Σ. Χανίων που ορίστηκε για τις 12.08.2016». 

Να σημειωθεί ότι επειδή ο χρόνος πιέζει, μέσα στη μέρα θα ανακοινωθεί λογικά η απόφαση από το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ. 

karta antonis garden