Προσφορές και δώρα της AEGEAN στον 7ο Μαραθώνιο Κρήτης

Σπορ 3 Μαΐου 2023, 10:47

Εκπτωση σε όλους όσοι θα ταξιδέψουν στον 7ο Μαραθώνιο Κρήτης που διεξάγεται την Κυριακή (7/5) στα Χανιά, αλλά και σε αυτούς που θ’ αναδειχθούν νικητές προσφέρει η AEGEAN.

KTEO Κρήτης

Οπως κάνουν γνωστό ότι οι διοργανωτές του Μαραθωνίου Κρήτης, η γνωστή αεροπορική εταιρεία προσφέρει έκπτωση 30% σε όλους όσοι θα ταξιδέψουν στα Χανιά για τους δρομικούς αγώνες ενώ αναμένεται να επιβραβεύσει αυτούς που θ’ αναδειχθούν νικητές.

Ουσιαστικά η αντίστροφη μέτρηση για τον Μαραθώνιο Κρήτης ξεκίνησε και μάλιστα σήμερα Τετάρτη (3/5) έχει προγραμματιστεί μία σειρά από διάφορες δράσεις.

Χορηγός επικοινωνίας είναι το athlitiko.

Η ανακοίνωση από τους διοργανωτές έχει ως εξής:

Μαραθώνιος Κρήτης: Εκπτωση 30% προσφέρει η Aegean!

Προσφορά – χορηγία της τελευταίας ώρας!!! Η Aegean Airlines, η κορυφαία εταιρεία αεροπορικών μεταφορών μετέχει ως χορηγός στον 7ο Μαραθώνιο Κρήτης της Κυριακής 7ης Μαΐου 2023. Ανακοίνωσε την προσφορά έκπτωσης ύψους 30% σε όσους εγγραφέντες δρομείς επιλέξουν να ταξιδέψουν προς την Κρήτη με τις πτήσεις της!

Προϋποθέσεις:

– Εισιτήρια μετ’ επιστροφής, από οποιοδήποτε αεροδρόμιο προς Κρήτη
– Εκδοση των εισιτηρίων = οικονομική θέση, κατηγορία ναύλου ComfortFlex
– Πραγματοποίηση ταξιδιού από την 1η έως την 15η Μαΐου με βάση τη διαθεσιμότητα
– Κράτηση αποκλειστικά μέσω της ιστοσελίδας της Aegean Airlines
– Η διαδικασία έκδοσης γίνεται με την εισαγωγή του ειδικού εκπτωτικού κωδικού (ένας ενήλικας ανά κωδικό) στο ανάλογο πλαίσιο = «εκπτωτικός κωδικός», το εμφανιζόμενο στο πεδίο «αγορά εισιτηρίων».
– Παραλαβή κωδικού κατόπιν επικοινωνίας με το Γραφείο Μαραθωνίου Κρήτης

Επίσης, η εταιρεία επιβραβεύει με τη σειρά της τους νικητές των 42.195μ., των 10χλμ. και των 5χλμ.

Αναλυτικά προσφέρει ως έπαθλα:

– Α’ από δύο εισιτήρια μετ’ επιστροφής οικονομικής θέσης για οποιαδήποτε διαδρομή του δικτύου εσωτερικού ή εξωτερικού της Aegean Air ή της Olympic Air στον 1ο άνδρα και στην 1η γυναίκα
– Β’ από ένα εισιτήριο μετ’ επιστροφής, οικονομικής θέσης για οποιαδήποτε διαδρομή του δικτύου εσωτερικού της στον 1ο άνδρα και στην 1η γυναίκα των 10Κ και
– Γ’ από ένα εισιτήριο μετ’ επιστροφής οικονομικής θέσης για οποιαδήποτε διαδρομή του δικτύου εσωτερικού στον 1ο άνδρα και στην 1η γυναίκα των 5Κ.

Ξεκινούν οι παράλληλες εκδηλώσεις

Σήμερα Τετάρτη 3η Μαΐου φιλοξενείται στο Πνευματικό κέντρο Χανίων ημερίδα με θέμα «Αγώνας και Εμπνευση» με έναρξη στις 19:30.

Αφιερώνεται σε δύο επετείους, τα 110 χρόνια από την Ενωση της Κρήτης με τη «μητέρα» Ελλάδα και τα 140 από τη γέννηση του λογοτέχνη Νίκου Καζαντζάκη.

Οι δύο επέτειοι έγιναν, ύστερα από απόφαση του ΣΔΥΧ οργανωτή του Μαραθωνίου Κρήτης, η επωνυμία των αγώνων δρόμου 5Κ και 2500μ της 7ης έκδοσης.

Η ημερίδα περιλαμβάνει σχετικές ομιλίες και συζήτηση. Θα «κλείσει» με μουσικοχορευτικό πρόγραμμα.

manolikakis
Synagogi

Rabona ad