Προσαγωγό ο Μανούσος και αιμάτωμα ο Γιακουμάκης

Πλατανιάς | 23 Μαρτίου 2017, 22:52

Δύο προβλήματα τραυματισμών υπάρχουν στον Πλατανιά αυτή τη στιγμή, παρότι μεσολαβεί αρκετός χρόνος για το επόμενο παιχνίδι απέναντι στον Ολυμπιακό. Το ένα αφορά τον Γιώργο Μανούσο και το άλλο τον Γιώργο Γιακουμάκη.

Ειδικότερα, ο Μανούσος ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στους προσαγωγούς, ένα πρόβλημα που αποδίδεται στην κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια και από την άλλη ο Γιακουμάκης έχει υποστεί ένα αιμάτωμα στο γαστροκνήμιο, με αποτέλεσμα οι ποδοσφαιριστές να ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα την Πέμπτη. Ουσιαστικά, αυτή η περίοδος είναι “κενή” για τον Πλατανιά, με το να μην ακολουθεί παιχνίδι το σαββατοκύριακο. Μάλιστα, μετά από απόφαση του Γιώργου Παράσχου θα ακολουθήσει για την ομάδα και τους ποδοσφαιρστές ρεπό το διήμερο μετά την Παρασκευή και συνεπώς η προετοιμασία εν όψει Ολυμπιακού θα ξεκινήσει την επόμενη Δευτέρα.

Η επίσημη ενημέρωση για την προπόνηση της Πέμπτης από την ομάδα του Πλατανιά, έχει ως εξής: 

Συνεχίστηκε η προετοιμασία της ομάδας μας, για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό την 1η Απριλίου στο Καραϊσκάκη, στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Super League.

Στο σημερινό πρόγραμμα, δόθηκε έμφαση στο passing game και στα τελειώματα των φάσεων, ενώ οι Γιακουμάκης και Μανούσος ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.

Η προετοιμασία θα συνεχιστεί και αύριο Παρασκευή με πρωινή προπόνηση στο Μάλεμε, ενώ το Σαββατοκύριακο οι παίκτες της ομάδας μας έχουν ρεπό και θα επιστρέψουν στις προπονήσεις από τη Δευτέρα.

Estrella
Auto KCS

Rabona ad