Προς υπογραφή δυο Αργεντίνοι

Χανιά | 16 Αυγ 2016, 20:22

Δύο Αργεντινοί ποδοσφαιριστές έχουν ενταχθεί τις τελευταίες μέρες στο δυναμικό του ΑΟ Χανιά, μετέχοντας κανονικά στο προπονητικό πρόγραμμα της ομάδας.

Όπως ενημέρωσαν επίσημα την Τρίτη (16/8) οι “μπλε”, οι Μαξίμ Γκαστόν και Φράνκι Βαλιέντι αποτελούν τα νέα πρόσωπα στη Μοναχή Ελιά και όπως όλα δείχνουν θα πρέπει να υπολογίζονται παίκτες της ομάδας. Ο πρώτος αγωνίζεται ως επιτελικός μέσος, ενώ ο δεύτερος αγωνίζεται στην αριστερή πλευρά της επίθεσης. Επίσης όπως τονίζεται εκ μέρους του ΑΟΧ, ο άμεσος στόχος των διοικούντων και της τεχνικής ηγεσίας είναι η ενίσχυση της ομάδας με τουλάχιστον δέκα έτοιμους παίκτες, οι οποίοι θα πλαισιώσουν το υπάρχον ρόστερ.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, εκτός από τους Αργεντινούς, στη διάθεση του Αντώνη Δρακόπουλου βρίσκονται και οι Ζέρης, Λίτσης, Γκεμίσης, Λύρας, Μπέλερης, Καλογερής, Λατίφ, Λίτα, Βοσνακίδης και Ανδρέας Σταματής που επιστρέφει στα Χανιά μετά από ένα εξάμηνο στη Ζάκυνθο. Όσον αφορά τον Λίτα, πρέπει να τονιστεί ότι δεν έχει καμία σχέση με τον Λιρόϊ Λίτα που φόρεσε πέρυσι τα μπλε, χωρίς πάντως προς το παρόν να έχουν γίνει γνωστά περισσότερα στοιχεία για τον ποδοσφαιριστή. 

Estrella
Minetta Car Pack
/psiloritischania

Rabona ad