Προς Τρίτη (25/4) και Περβόλια το ματς με Αναγέννηση Καρδίτσας

Χανιά | 20 Απριλίου 2017, 11:29

Αίτημα προς τη Φούτμπολ Λιγκ προκειμένου το παιχνίδι με την Αναγέννηση Καρδίτσας να μετατεθεί την Τρίτη 25 Απριλίου απέστειλε η ΠΑΕ Α.Ο. Χανιά. Απομένει να ξεκαθαρίσει αν αυτό θα γίνει αποδεκτό από τη διοργανώτρια.

Ο λόγος που οδηγείται σε αυτή την απόφαση η διοίκηση του ΑΟΧ είναι ότι με το να οριστεί το ματς την Τρίτη θα έχουν μεσολαβήσει δύο 24ωρα μετά την τέλεση του αγώνα ανάμεσα στον Πλατανιά και τον ΠΑΟΚ και ως εκ τούτου θα μπορεί να γίνει κανονικά. Τα συμπεράσματα που προκύπτουν είναι πως για τον ΑΟΧ η λύση του Μάλεμε δεν μπορεί να προχωρήσει αυτή τη στιγμή και από την άλλη προκύπτει ότι αν το αίτημα δεν γίνει αποδεκτό τότε παρουσιάζει ενδιαφέρον τι θα πράξει η διοίκηση της ομάδας η οποία δεν “συζητάει” το ενδεχόμενο να παίξει ενδεχομένως στην Αθήνα όπως είχε συμβεί στο ματς απέναντι στην Καλλονή…

Το ζήτημα θα ξεκαθαρίσει σήμερα, όταν άλλωστε η εβδομάδα πλησιάζει προς το τέλος της και δεν μπορεί να υπάρξει περαιτέρω καθυστέρηση ενώ επίσης η Αναγέννηση Καρδίτσας πρέπει να τακτοποιήσει τις διαδικασίες για τον ερχομό της στα Χανιά.

 

 

Estrella
Minetta Car Pack
/psiloritischania