Προς συμφωνία με Μενδρινό και Καρυπίδη

Πλατανιάς | 8 Μαΐου 2017, 17:16

Τρεις από τους ποδοσφαιριστές του Πλατανιά των οποίων λήγουν τα συμβόλαια βρίσκονται πολύ κοντά στο να ανανεώσουν τη συνεργασία τους. Εκτός του Βάντερσον, που είναι γνωστό εδώ και καιρό ότι οδεύει προς ανανέωση, τον ίδιο δρόμο φαίνεται ότι θα ακολουθήσουν δύο ακόμη παίκτες, ο Μενδρινός και ο Καρυπίδης.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Οι εξελίξεις αναμένονται πολύ σύντομα, με τους τρεις συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές να είναι έτοιμοι να υπογράψουν τα νέα τους συμβόλαια. Και με τους τρεις ο Πλατανιάς έχει αποδείξει ότι θέλει να τους κρατήσει στο ρόστερ και την επόμενη σεζόν, αλλά και οι ίδιοι από την πλευρά τους έχουν επιδείξει ανάλογη πρόθεση. Από την άλλη, με τον Σωτηρίου διαπιστώνεται σοβαρή διαφορά στο οικονομικό κι έτσι αυτή τη στιγμή δεν είναι σίγουρο αν θ’ ανανεώσει, με αποτέλεσμα να μην αποκλείεται τίποτα.

Υπενθυμίζεται ότι οριστικά παρελθόν για τον Πλατανιά μπορούν να θεωρούνται οι Μπανανά, Σίγκνεβιτς, Γιακουμάκης, Αποστολόπουλος, Γουνδουλάκης και Ντίνας και πλέον γίνεται προσπάθεια έτσι ώστε να μην υπάρξουν περαιτέρω απώλειες.

Estrella
Auto KCS