Προς “επανεξέταση” από την ΕΕΑ το περσινό ματς με Εργοτέλη

Χανιά | 10 Νοεμβρίου 2016, 18:09

Εκκρεμής όπως αποδεικνύεται παραμένει η υπόθεση που αφορά το περσινό παιχνίδι ανάμεσα στον Κισσαμικό και τον Εργοτέλη, καθώς η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού έλαβε την απόφαση να την επανεξετάσει στις 24 του μήνα.

Η υπόθεση αφορά, όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση, «τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος». Επίσης, εκτός του Κισσαμικού, η ΕΕΑ θα εξετάσεις και άλλες υποθέσεις.

Αναλυτικά οι αποφάσεις που λήφθηκαν στο πλαίσιο της σημερινής συνεδρίασης της ΕΕΑ είναι οι εξής:

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, κατά τη σημερινή της συνεδρίαση, έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις:

1. Κλήση προς επανασυζήτηση ΠΑΕ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ – ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος.

ΑΝΑΒΟΛΗ για τις 24-11-16

2. Κλήση προς επανασυζήτηση ΠΑΕ Α.Ε.ΛΑΡΙΣΑ – ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος.

ΑΝΑΒΟΛΗ για τις 24-11-16

3. Αίτηση του αθλητή Hassoma Bino BAMBA και του τρίτου Κων/νου Αδάμ περί κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ ΑΕΠ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908.

ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ

4. Αίτηση του αθλητή Λάζαρου Φωτιά περί κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ.

ΑΝΑΒΟΛΗ για τις 24-11-16

5. Αίτηση των αθλητών Μιχάλη Φράγκου, Αθανάσιου Κατσούλη και της εταιρείας «ΚΟΓΚΟ ΠΑΛΑΣ Α.Ε. ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΕΣ & ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ» περί κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ Γ.Σ. ΚΑΛΛΙΘΕΑ.

ΑΝΑΒΟΛΗ για τις 15-12-16

6. Αίτηση των αθλητών Αθανάσιου Καρύδα, Σωτήριου Γκιουλέκα, Πέτρου Νοέα και Νικολάου Στυλιανού περί κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής της ΚΑΕ ΚΟΡΟΙΒΟΣ.

Estrella
/psiloritischania