Προς Μάλεμε με Τρίκαλα

Χανιά | 6 Φεβρουαρίου 2017, 20:50

Ημέρα ξεκούρασης είναι η Δευτέρα για τους παίκτες του ΑΟΧ οι οποίοι θα ξεκινήσουν την προετοιμασία για το επόμενο παιχνίδι με αντίπαλο τα Τρίκαλα, την Τρίτη.

Οπως όλα δείχνουν το παιχνίδι θα γίνει -όπως και αυτό με τη Σπάρτη- στο γήπεδο του Μάλεμε. Επίσημη ενημέρωση δεν υπάρχει ακόμη και μάλιστα ο ΑΟΧ δεν ξέρει κάτι “επίσημα”, αλλά μπορεί να θεωρείται σχεδόν σίγουρο ότι το ματς προορίζεται να γίνει στο Μάλεμε, ελλείψει εξάλλου άλλης διαθέσιμης επιλογής, αφού ο Πλατανιάς την Κυριακή υποδέχεται στα Περβόλια τον ΠΑΣ Γιάννινα για την 20η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ.

Φυσικά, αν σημειωθεί ότι το κλίμα στο στρατόπεδο του ΑΟΧ είναι το καλύτερο που θα μπορούσε λόγω των συνεχόμενων θετικών αποτελεσμάτων. Ενας ΑΟΧ που από την Τρίτη αναμένεται να ξέρει σε τι επίπεδο είναι από καθαρά αγωνιστικής άποψης και αν τυχόν θα μπορούσε να υπάρχουν απουσίες για το ματς με τα Τρίκαλα. Με την ευκαιρία να σημειώσουμε ότι όπως φάνηκε στον αγώνα στην Ελευσίνα, οι παίκτες που ήταν αμφίβολοι πριν την έναρξη αγωνίστηκαν κανονικά και μάλιστα ο Αποστολόπουλος κατάφερε κιόλας να σκοράρει, οι δε Φουρλάνος και Τσουκάνης ήταν εκ των βασικών, έχοντας και πολύ καλή απόδοση.

Estrella
Minetta Car Pack
/blentcoffee

Rabona ad