Προς… happy end με Παράσχο

Πλατανιάς | 11 Μαρτίου 2016, 13:33

Μία ακόμα εξέλιξη, ενδεχομένως η σημαντικότερη στο θέμα της παραμονής στην τεχνική ηγεσία του Πλατανιά για τον Γιώργο Παράσχο ήρθε να προστεθεί αυτές τις μέρες. Ο 63χρονος τεχνικός είχε την ευκαιρία να βρεθεί τετ α τετ με τον Μανόλη Μαθιουλάκη, με τη συνάντηση να εκπέμπει το μήνυμα ότι οι δύο πλευρές θα συνεχίσουν να πορεύονται μαζί και τη νέα περίοδο.

Ειδικότερα, ο κόουτς Παράσχος είχε την ευκαιρία να αναλύσει τις απόψεις του σε ό,τι αφορά το σχεδιασμό για την ομάδα που θα παρουσιαστεί στο πρωτάθλημα της νέας αγωνιστικής περιόδου. Σύμφωνα με πληροφορίες, τόνισε την ανάγκη να παραμείνουν σχεδόν όλοι οι ποδοσφαιριστές ή οι συντελεστές της φετινής επιτυχημένης πορείας και από εκεί και πέρα να γίνουν κάποιες στοχευμένες μεταγραφές. Ο κ. Μαθιουλάκης από την πλευρά του, όπως αναμενόταν κιόλας και ως άνθρωπος που εκτιμά βαθύτατα τον Γιώργο Παράσχο, έδειξε να συμφωνεί σε όλα, οπότε, αυτό που απομένει, είναι να πάρουν σάρκα και οστά το επόμενο διάστημα όσα μεταξύ των δύο τους διαμείφθηκαν.

Από εκεί και πέρα, άποψη της ΠΑΕ είναι να υπάρξει μια μεγαλύτερη εγκράτεια στο μπάτζετ τη νέα χρονιά, ενώ ανάμεσα σε αυτά που τέθηκαν προς συζήτηση μεταξύ προέδρου και προπονητή ήταν και το θέμα της πώλησης κάποιου ή κάποιων ποδοσφαιριστών. Ο κ. Παράσχος δεν φέρεται να εξέφρασε αντιρρήσεις, αντίθετα τάχτηκε υπέρ, αρκεί φυσικά όποιοι ποδοσφαιριστές αποχωρήσουν, να καλυφθούν από άλλους ει δυνατόν ισάξιους.

Ο σχεδιασμός του Πλατανιά λοιπόν προχωρά, με τις συναντήσεις να διαδέχονται η μία την άλλη και αλήθεια γενικώς είναι ότι εκεί ουσιαστικά επικεντρώνεται πια η προσοχή, όταν φέτος οι στόχοι της ομάδας έχουν ξεκαθαρίσει και εν πολλοίς τα 5 τελευταία παιχνίδια της σεζόν έχουν περισσότερο διαδικαστικό χαρακτήρα. 

Estrella
Auto KCS

Rabona ad