Προς εξομάλυνση το θέμα των οφειλών προς Χατζηλιάδη – Πρίφτη

Χανιά | 16 Μαρτίου 2017, 20:19

Την πίστη ότι το θέμα που έχει προκύψει με την αφαίρεση των έξι βαθμών έχει τακτοποιηθεί εκφράζει η διοίκηση του Α.Ο. Χανιά. Ειδικότερα, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, ο ΑΟΧ έχει έρθει σε επαφή με τους δικηγόρους των Χατζηλιάδη και Πρίφτη και ως εκ τούτου το ζήτημα οδεύει προς εξομάλυνση, γεγονός που σίγουρα "ανακουφίζει" τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας. 

/Bella Pizza

Σύμφωνα με όσα έχουμε μπορέσει να επιβεβαιώσουμε, τα χρήματα που πρέπει να διαθέσει ο Α.Ο. Χανιά στους δύο ποδοσφαιριστές ανέρχονται στις 13.000 ευρώ (6.500 και 6.500). Ανάλογα χρήματα ήταν και του Δεινόπαπα (6. 500), που όπως αναφέρεται από τη διοίκηση του ΑΟΧ έχουν δοθεί ήδη. Κάτι ανάλογο πρόκειται να συμβεί και με τους Χατζηλιάδη και Πρίφτη, αφού ουσιαστικά… άλλος δρόμος δεν υπάρχει και αυτός επί της ουσίας ισοδυναμεί με την “καταστροφή” της ομάδας.

Κατά συνέπεια, η διοίκηση του ΑΟΧ θα ρυθμίσει, αν δεν το έχει κάνει ήδη, αυτές τις δύο προσφυγές και θα προχωρήσει στην αποπληρωμή για τις προσφυγές των δύο παικτών, οπότε με βάση αυτά τα δεδομένα απομακρύνεται ο κίνδυνος της αφαίρεσης βαθμών, που θα είχε άμεση ισχύ και ειδικότερα από το μεθεπόμενο ματς απέναντι στον ΟΦΗ.

Estrella
Minetta top plus
/blentcoffee

Rabona ad