Προς διάθεση τα εισιτήρια με Πανιώνιο

Πλατανιάς | 29 Φεβρουαρίου 2016, 23:44

Το παιχνίδι με τον Πανιώνιο θα είναι το τρίτο από το τέλος εντός έδρας για τον Πλατανιά, ο οποίος και για το λόγο ατό θέλει την υποστήριξη των Χανιωτών φιλάθλων το Σάββατο. Από την Τρίτη τίθενται σε κυκλοφορία τα εισιτήρια που ορίστηκαν στις συνηθισμένες τιμές των 10 και 15 ευρώ.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Η ανακοίνωση από τον Πλατανιά αναφέρει:

Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων ανακοινώνει ότι ξεκινά από την Tρίτη 1/3/2016, η διάθεση των εισιτηρίων για την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Πανιώνιο, το Σάββατο 5/3/2016, στις 17:15, στο Δημοτικό Γήπεδο Περιβολίων, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Super League 2015 – 2016.

Η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνεται από τα Γραφεία της Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων, στον Πλατανιά και από το Official Store, στα Χανιά τις εξής μέρες και ώρες:

Πλατανιάς:

Τρίτη έως και Παρασκευή: 10:00 – 13:00

Χανιά:

Τρίτη έως και Σάββατο: 10:00 – 13:00

Τιμές :

Θύρες 1 και 2 15€

Θύρα 3 10€

Υπενθυμίζεται ότι είναι υποχρεωτική η επίδειξη δελτίου ταυτότητας και η αναγραφή του ΑΜΚΑ στο εισιτήριο καθώς και ότι: «Η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων, λαμβάνοντας υπ” όψιν την δυσκολία των φίλων της ομάδας να προμηθευτούν χωρίς ταλαιπωρία τα εισιτήρια τους από τα εκδοτήρια του γηπέδου παρά τις συνεχείς και έγκαιρες προειδοποιήσεις της, τονίζει ότι με την αγορά των εισιτηρίων από τα σημεία προπώλησης και το internet (όπως αυτά ανακοινώνονται στο επίσημο site λίγες μέρες πριν από κάθε εντός έδρας αναμέτρηση), θα αποφύγουν τις ουρές και την καθυστέρηση, κυρίως δε σε αγώνες όπως ο συγκεκριμένος όπου το ενδιαφέρον είναι αυξημένο.»

Estrella