Προς αναστολή Γ’ Εθνική, τοπικά και ΕΚΑΣΚ στην Κρήτη!

Ποδόσφαιρο 29 Οκτωβρίου 2020, 23:03

Πολύ πιθανό δείχνει το ενδεχόμενο της αναστολής των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων σε ολόκληρη την χώρα. Η Κρήτη δεν εξαιρείται απ' τον κανόνα...

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Οι οριστικές αποφάσεις πρόκειται να ληφθούν και θ’ ανακοινωθούν την Παρασκευή από την κυβέρνηση, σε κάθε περίπτωση όμως διαφαίνεται αρκετά πιθανό οι διοργανώσεις ερασιτεχνικού επιπέδου πως οδηγούνται σε ματαίωση. Μένει να ξεκαθαρίσει τι ακριβώς θ’ αποφασιστεί και πόσο καιρό επί της ουσίας θα κρατήσει αυτή η απόφαση που λαμβάνει απ’ ό,τι φαίνεται η κυβέρνηση μετά τη σχετική εισήγηση που έχουν κάνει οι λοιμωξιολόγοι.

Σε κάθε περίπτωση προς αναστολή οδηγούνται τουλάχιστον τα εξής πρωταθλήματα στην Κρήτη:

• Γ’ Εθνική
• Ολα τα τοπικά
• Διοργανώσεις ΕΚΑΣΚ

Σημειώνεται ξανά πως η απόφαση που λαμβάνεται δεν επηρεάζει τις επαγγελματικές διοργανώσεις που αφορούν, μεταξύ άλλων, τη Σούπερ Λιγκ 1, γενικότερα τις τρεις εθνικές κατηγορίες ποδοσφαίρου, αλλά και τις κορυφαίες κατηγορίες σε όλα τα σπορ.

Μένει να φανεί, λοιπόν, τι ακριβώς θ’ ανακοινωθεί αλλά και πότε θα έχει ισχύ η απόφαση που φαίνεται να λαμβάνεται, διότι εάν εφαρμοστεί άμεσα, αυτό συνεπάγεται ότι δεν θα υπάρξει αγωνιστική δράση αρχής γενομένης από το προσεχές Σαββατοκύριακο!

Estrella
Papantonakis Cards