Προς… ανανέωση με Γκνιάτιτς, Αποστολόπουλο και Μουνάφο

Πλατανιάς | 19 Νοεμβρίου 2016, 15:22

Τρεις ποδοσφαιριστές του Πλατανιά φαίνεται να βρίσκονται σύμφωνα με τον σημερινό Τύπο των Χανίων στη διαδικασία να συζητάνε το ενδεχόμενο της επέκτασης της συνεργασίας τους μετά και το προσεχές καλοκαίρι. Ο λόγος για τους Γκνιάτιτς, Αποστολόπουλο και Μουνάφο.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Την παραπάνω πληροφορία φέρνουν σήμερα στο προσκήνιο τα “Χανιώτικα Νέα”, όπου ειδικότερα στο ρεπορτάζ αναφέρεται ότι και οι τρεις είναι θετικοί στο να ανανεώσουν τη συνεργασία τους με τον Πλατανιά, όταν το προσεχές καλοκαίρι λήγουν τα συμβόλαιά τους. Εξάλλου, η εκτίμηση από πλευράς Πλατανιά για την αξία και τις δυνατότητες αυτών των συγκεκριμένων παικτών είναι αδιαμφισβήτητη κι έτσι δεν αποκλείεται εντός του επομένου διαστήματος να έχουμε τις πρώτες ουσιαστικές συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές και ειδικότερα να προκύψει συμφωνία.

Φυσικά για τον Πλατανιά θα είναι μεγάλη επιτυχία να διατηρήσει στο δυναμικό του τους Γκνιάτιτς, Αποστολόπουλο και Μουνάφο, ποδοσφαιριστές που μέχρι στιγμής είναι ανάμεσα στις βασικότερες μονάδες της ομάδας και υπολογίζονται πάρα πολύ από τον Γιώργο Παράσχο. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, ήδη έχει γίνει μια πρώτη νύξη στους παίκτες οι οποίοι σημειώνουμε και πάλι εμφανίζονται θετικοί στο ενδεχόμενο να παραμείνουν, όταν εξάλλου και οι τρεις είναι πολύ ευχαριστημένοι από την παρουσία τους στην ομάδα, αλλά και στην πόλη των Χανίων.

Υπενθυμίζεται ότι ανάλογη κίνηση έχει προηγηθεί με αρκετούς παίκτες του Πλατανιά, οι οποίοι ανανέωσαν τη συνεργασία τους και αυτοί είναι οι Στανισάβλιεβιτς, Βάντερσον, Μενδρινός, Γιακουμάκης και Κοκκαλάς. 

Estrella