Προπόνηση στην Καβάλα και ευχαριστίες στον ΑΟΚ

Χανιά | 15 Δεκεμβρίου 2017, 22:36

Έπειτα από πολύωρο και κουραστικό ταξίδι που ξεκίνησε το βράδυ της Πέμπτης (14/12) από τα Χανιά η αποστολή του ΑΟΧ/Κισσαμικού έφτασε στην Καβάλα, όπου και κατέλυσε εν όψει του αγώνα του Σαββάτου (16/12) με τη Δόξα στη "γειτονική" Δράμα.

/Bella Pizza

Υπό το φως των προβολέων μάλιστα πραγματοποιήθηκε η τελευταία προπόνηση πριν από το παιχνίδι στο προπονητικό κέντρο της Καβαλάς, στο Κρυονέρι. Για τον λόγο αυτό υπήρξε και ευχαριστήρια ανακοίνωση της χανιώτικης ομάδας προς τον ΑΟΚ.

Η ενημέρωση της ομάδας για την τελευταία προπόνηση πριν από το ματς και η ευχαριστήρια ανακοίνωση έχουν ως εξής:

Proponisi kruoneri

Με μικρής διάρκειας προπόνηση στο προπονητικό κέντρο της Καβάλας στο Κρυονέρι ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για το εκτός έδρας παιχνίδι του Σαββάτου (16/12, 15:00) με τη Δόξα Δράμας.

Έπειτα από το πολύωρο ταξίδι που ξεκίνησε το βράδυ της Πέμπτης από τα Χανιά η αποστολή της ομάδας μας έχει καταλύσει στην γραφική Καβάλα.

Στην αποστολή βρίσκονται οι εξής ποδοσφαιριστές: Λαζαρίδης, Παπαδόπουλος, Αρναούτογλου, Μαρκοπουλιώτης, Παντελάκης, Τόλι, Φουάσης, Ζιούλης, Σερβιλάκης, Τασιούλης, Μεγαρίτης, Γκίνη, Λεμονής, Βρεττός, Αποστολίδης, Ντάγκρας, Νικόλτσης, Χαλκιαδάκης

Ευχαριστήριο

Η ΠΑΕ ΑΟ Χανιά-Κισσαμικός ευχαριστεί θερμά τον Α.Ο. Καβάλα για την παραχώρηση του προπονητικού του κέντρου στο Κρυονέρι για την πραγματοποίηση της τελευταίας προπόνησης της ομάδας μας πριν από το παιχνίδι με τη Δόξα Δράμας.

 

Estrella
Minetta top plus
/blentcoffee

Rabona ad