Προπόνηση με Μπαξεβάνο τη Δευτέρα – Εν αναμονή της συνάντησης με Ροκάκη

Χανιά | 13 Φεβρουαρίου 2017, 23:01

Υπό τις οδηγίες του Σπύρου Μπαξεβάνου πραγματοποιήθηκε η προπόνηση για τον Κισσαμικό μία ημέρα μετά το παιχνίδι με τον Αγροτικό Αστέρα. Το θέμα της παραμονής ή μη του 46χρονου τεχνικού στο "τιμόνι" της ομάδας παραμένει ασαφές και μάλιστα θα ξεκαθαρίσει μετά τη συνάντηση που θα έχει με τον πρόεδρο Αντώνη Ροκάκη.

Αυτή τη στιγμή κι όπως γίνεται γνωστό, ο κ. Ροκάκης βρίσκεται εκτός Χανίων και γενικά χώρας για επαγγελματικούς λόγους και ως εκ τούτου δεν μπορεί να γίνει η συνάντηση ανάμεσα στους δύο άνδρες. Ως οφείλει, ο Μπαξεβάνος πρέπει να συναντηθεί με τον επικεφαλής της διοίκησης του Κισσαμικού και παρότι έχει εκφράσει δημοσίως ότι είναι στη διάθεση της ομάδας η παραίτησή του δεν μπορεί να αποχωρήσει μέχρι το θέμα του να ξεκαθαρίσει.

Σημειώνεται βέβαια ότι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει ξεκάθαρη άποψη για το αν η παραίτηση Μπαξεβάνου θα γίνει αποδεκτή από τη διοίκηση του Κισσαμικού. Υπενθυμίζεται εξάλλου ότι μέχρι τώρα και παρά το γεγονός ότι η ομάδα δεν πηγαίνει τόσο καλά όσο πέρσι στο πρωτάθλημα, η διοίκηση δεν είχε θέσει θέμα αποχώρησης του προπονητή. Υπήρχε μεν ως φήμη αυτό το ενδεχόμενο, αλλά πρακτικά στην επιφάνεια έρχεται τώρα, με την δήλωση παραίτησης του “Μπάξε”.

Αναμένεται λοιπόν η συνάντηση ανάμεσα στους δύο άνδρες, που να σημειωθεί ότι έχουν μια πολύ καλή, σχεδόν φιλική σχέση, μετά από τόσα χρόνια συνεργασίας και από εκεί και πέρα θα φανούν οι αποφάσεις που θα παρθούν για το μέλλον του συλλόγου.

Estrella
Minetta Car Pack
/blentcoffee

Rabona ad