Προπόνηση για Ολυμπιακό Β και σεμινάριο με τη Sportradar

Χανιά | 14 Μαρτίου 2023, 21:38

Πίσω το παιχνίδι και το αποτέλεσμα με τον Ηρόδοτο αφήνουν τα Χανιά, εστιάζοντας στο νέο ματς κόντρα στον Ολυμπιακό Β. Η προετοιμασία ξεκίνησε με την προπόνηση που διεξήχθη την Τρίτη στο γήπεδο Περιβολίων, ενώ αμέσως μετά ακολούθησε σεμινάριο από τη Sportradar.

/Bella Pizza

Τα Χανιά αφήνουν πίσω το ματς με τον Ηρόδοτο κι αυτό που επιδιώκουν είναι να μπορέσουν ν’ αποσπάσουν το Σάββατο το θετικό αποτέλεσμα στην έδρα του Ολυμπιακού Β.

Από ‘κει και πέρα, οι ποδοσφαιριστές παρακολούθησαν το καθιερωμένο σεμινάριο που υλοποιεί η Sportradar σε συνεργασία με την ΕΠΟ και τις επαγγελματικές λίγκες για την πρόληψη του φαινομένου της χειραγώγησης ποδοσφαιρικών αγώνων στη χώρα μας.

Η ενημέρωση από την ΠΑΕ:

Με προπόνηση στο γήπεδο των Περιβολίων ξεκίνησε σήμερα, Τρίτη 14 Μαρτίου, η προετοιμασία της ομάδας μας για τον αγώνα του Σαββάτου (18/3,14:45) με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Β για την 15η αγωνιστική της SL2.

Το πρόγραμμα περιλάμβανε προθέρμανση, passing drill και παιχνίδι κατοχής μεγάλου χώρου.

Μετά το πέρας της προπόνησης, το ποδοσφαιρικό τμήμα παρακολούθησε στην αίθουσα Τύπου του γηπέδου των Περιβολίων το καθιερωμένο ειδικό εκπαιδευτικό σεμινάριο που υλοποιεί η Sportradar σε συνεργασία με την ΕΠΟ και τις επαγγελματικές λίγκες για την πρόληψη του φαινομένου της χειραγώγησης ποδοσφαιρικών αγώνων στη χώρα μας.

Το σεμινάριο στο οποίο εισηγητής ήταν ο εκπρόσωπος της Sportradar κ. Αλέξανδρος Γαλάνης, εντάσσεται, στο πλαίσιο του προγράμματος ακεραιότητας της ΕΠΟ.

Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για αύριο, Τετάρτη (15/03), στις 10:30 στο αθλητικό κέντρο της Μοναχής Ελιάς.

Estrella
10 years theatro
Gyrothalassia
KTEO Κρήτης
Minetta top plus
/blentcoffee
Poppies sexy show club

Rabona ad