Προπονήσεις με Μάριο Μαρτίνεθ – Εν αναμονή για την έδρα του φιλικού με ΑΟΧ

Χανιά | 12 Σεπτεμβρίου 2016, 20:03

Ξεκίνησε μετά το ρεπό που προηγήθηκε το σαββατοκύριακο η προετοιμασία στο στρατόπεδο του Κισσαμικού για τη νέα εβδομάδα. Στις προπονήσεις δεσπόζει πλέον η παρουσία του Μάριο Μαρτίνεθ, ο οποίος ξεκίνησε να γυμνάζεται.

Φυσικά, ο 31χρονος νεοαποκτηθείς Ισπανός μεσοεπιθετικός δεν είναι έτοιμος από πλευράς φυσικής κατάστασης και για τις επόμενες εβδομάδες θα ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα προπόνησης μέχρις ότου φτάσει στο βαθμό που θέλει ο Σπύρος Μπαξεβάνος. Μέχρι στιγμής ο Μάριο Μαρτίνεθ υποβάλλεται ως επί το πλείστον σε τρέξιμο, παρόλα αυτά την Δευτέρα είχε και κάποιες πρώτες επαφές με τη μπάλα.

Από εκεί και πέρα, στον Κισσαμικό θα έχουν την ευκαιρία να επιβεβαιώσουν την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας στο πολύ ενδιαφέρον φιλικό που έχει προγραμματιστεί την Τετάρτη με τον Α.Ο. Χανιά. Σημειώνεται μάλιστα ότι ακόμη δεν γνωρίζουν στο Καστέλι πού θα γίνει το παιχνίδι και αν ειδικότερα θα φιλοξενηθεί στα Περβόλια, που είναι και η επιθυμία των ανθρώπων του Κισσαμικού.

Σημειώνεται εξάλλου ότι από φέτος το γήπεδο Περιβολίων, θα είναι εκτός του Πλατανιά και του Α.Ο. Χανιά η έδρα και για την ομάδα του Κισσαμικού, επομένως είναι λογική η επιθυμία των ανθρώπων της ομάδας να μπορέσουν να “πατήσουν” τον αγωνιστικό χώρο. 

Estrella
Minetta Car Pack
/psiloritischania

Rabona ad