Προοδευτική για Λεουτσάκο: Καμία εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του

Super League 2 16 Ιανουαρίου 2023, 12:11

Το γεγονός ότι δε ρωτήθηκε για τις αλλαγές που έχουν υπάρξει στον αγώνα με την Επισκοπή καυτηριάζει η Προοδευτική, ασκώντας δριμεία κριτική προς τον Λεωνίδα Λεουτσάκο.

/Bella Pizza

Μεταξύ άλλων η ομάδα του Πειραιά τονίζει ότι δεν υπάρχει καμία εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό του. «Άλλα λέει σε εμάς, άλλα στους άλλους, άλλα υπόσχεται και άλλα κάνει», σημειώνεται χαρακτηριστικά από την Προοδευτική, η οποία τονίζει στην ίδια ανακοίνωση ότι με την Επισκοπή δεν έχει τίποτα και είναι στην διάθεση της για τις ανάγκες του FairPlay.

Η ανακοίνωση από την Προοδευτική έχει ως εξής:

«Κύριε Λεουτσάκο η Προοδευτική έχει ιστορία και απαιτεί σεβασμό

Mε την παρούσα ανακοίνωση αποδοκιμάζουμε έντονα και με έντονη δυσφορία τη συμπεριφορά του προέδρου της SL2 Λεωνίδα Λεουτσάκου, όσον αφορά τον χειρισμό του θέματος για τον αγώνα με την Επισκοπή και τον ορισμό του.

Δεν μερίμνησε ώστε το παιχνίδι να έχει αλλάξει από τις 16 Δεκεμβρίου που στείλαμε email με αίτημα της ομάδας μας και το άφησε για την Κυριακή ενώ είχαμε ενημερώσει ότι υπήρχε αγώνας της ομάδας του Κερατσινίου που είναι χαμηλότερης κατηγορίας αλλά σεβόμαστε την φιλοξενία της ομάδας και του Δημάρχου Χρήστου Βρεττάκου.

Στην συνέχεια το όρισε Δευτέρα χωρίς να ρωτήσει κανέναν, ενώ η γραμματέας του μας έλεγε ότι πρέπει να συμφωνήσετε και οι δύο ομάδες και δεν μπορεί να γίνει καμία αλλαγή. Μετά από μια μέρα ξανά άλλαξε το παιχνίδι για Τρίτη κάνοντας ότι θέλει για δικούς τους λόγους βέβαια. Άλλα λέει σε εμάς, άλλα στους άλλους, άλλα υπόσχεται και άλλα κάνει. Γενικά συμπεριφέρεται σαν να είναι δικό του μαγαζί. Δεν υπάρχει πλέον καμία εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του, επειδή δεν βλέπουμε καμία συνέπεια.

Υ.Γ.1 Με τους ανθρώπους της Επισκοπής δεν έχουμε τίποτα και είμαστε στην διάθεση τους για τις ανάγκες του FairPlay.

Υ.Γ.2 Λύση βρίσκεται με τις ξεκάθαρες κουβέντες και όχι με πονηρές μεθοδεύσεις».

Estrella
10 years theatro
Gyrothalassia
Minetta top plus
KTEO Κρήτης
/blentcoffee

Rabona ad