Προμήθεια και τοποθέτηση αισθητήρα ατμοσφαιρικής ρύπανσης στο Ε.Σ. Χανίων

Σπορ 30 Σεπ 2020, 12:04

Την προμήθεια και τοποθέτηση αισθητήρα ατμοσφαιρικής ρύπανσης στο Εθνικό Στάδιο Χανίων, από την Περιφέρεια Κρήτης, γνωστοποίησε η διοίκηση του ΕΑΚ.

Η διαδικασία βρίσκεται σε φάση αξιολόγησης προσφορών και η δαπάνη ανέρχεται περίπου στις 300.000 ευρώ, από πόρους της Περιφέρειας Κρήτης, όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της η διοίκηση του ΕΑΚ Χανίων.

Ο εν λόγω αισθητήρας, σημειώνεται επίσης, είναι ο μοναδικός στον νομό Χανίων και η τοποθέτησή του θα γίνει εσωτερικά της συμβολής των οδών Κοραή και Ελ. Βενιζέλου.

Η ανακοίνωση του ΕΑΚ Χανίων έχει ως εξής:

Σαν Διοίκηση του ΕΑΚ Χανίων θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και παράλληλα να συγχαρούμε την Περιφέρεια Κρήτης και τον αντιπεριφερειάρχη Χανίων κ. Νικόλαο Καλογερή για την αναμενόμενη προμήθεια και τοποθέτηση αισθητήρα ατμοσφαιρικής ρύπανσης στο Εθνικό Στάδιο Χανίων.

Όπως μας ενημέρωσε ο κ. Καλογερής, η προμήθεια και τοποθέτηση αισθητήρα ατμοσφαιρικής ρύπανσης στο Εθνικό Στάδιο Χανίων βρίσκεται σε φάση αξιολόγησης προσφορών. Η τοποθέτηση θα γίνει εσωτερικά της συμβολής των οδών Κοραή και Ελ. Βενιζέλου και η δαπάνη ανέρχεται, περίπου, στο ποσό των 300.000€ από πόρους της Περιφέρειας Κρήτης. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο εν λόγω αισθητήρας είναι ο μοναδικός στο νομό Χανίων.

Σαν διοίκηση του ΕΑΚ Χανίων η επιλογή του χώρου εγκατάστασης μας βρίσκει απόλυτα σύμφωνους και επιπροσθέτως αποφασίσαμε την προμήθεια ηλεκτρικού πίνακα, αμέσως μετά την τοποθέτηση του αισθητήρα, για απεικόνιση των μετρήσεων.

Πρόκειται για μία εξαιρετική πρωτοβουλία του αντιπεριφερειάρχη Χανίων που αποτελεί προστιθέμενη αξία για τον Ν. Χανίων. Μια εκκρεμότητα 15ετίας είναι σε φάση υλοποίησης.

Ο Πρόεδρος του ΕΑΚ Χανίων

Εμμανουήλ Κουριδάκης

karta antonis garden

Rabona ad