Προληπτικά εκτός ο Ποκόνγκ, αρθροσκόπηση ο Λαζαρίδης και… στρατιώτης ο Σελινιωτάκης!

Χανιά | 5 Μαΐου 2016, 20:31

Πολλά και... διάφορα είναι τα αγωνιστικά νέα στο στρατόπεδο του Κισσαμικού για ό,τι αφορά το παιχνίδι με την Καλλιθέα. Μικρή ανησυχία υπάρχει για τον Μούσα Ποκόνγκ για το αν θα καταφέρει να παίξει την Κυριακή, με τις πιθανότητες να κλίνουν προς το "ναι".

/Bella Pizza

Ο Καμερουνέζος επιθετικός δεν συμμετείχε στην προπόνηση της Πέμπτης που έγινε το απόγευμα στο Καστέλι αλλά αυτό συνέβη για προληπτικούς λόγους.

Επίσης, λόγω ενός προβλήματος που αντιμετωπίζει εδώ και καιρό στο γόνατο ο Γιώργος Λαζαρίδης αποφασίστηκε να υποβληθεί την επόμενη εβδομάδα σε αρθροσκόπηση, ενώ μετά το παιχνίδι με την Καλλιθέα ο Αλέξης Σελινιωτάκης, θα παρουσιαστεί στην Αυλώνα προκειμένου να υπηρετήσει τη στρατιωτική του θητεία.

Τώρα, σε ό,τι αφορά την απεργία που ανακοίνωσε η ΠΝΟ να σημειωθεί ότι γίνεται… αγώνας δρόμου από την ομάδα του Κισσαμικού προκειμένου να βρεθούν αεροπορικά εισιτήρια για το ταξίδι στην Αθήνα, αφού δεν είναι δυνατόν πλέον να αναχωρήσει ακτοπλοϊκώς η αποστολή, όπως είχε προγραμματιστεί αρχικά για το βράδυ της Παρασκευής.

Estrella
Minetta top plus
/blentcoffee

Rabona ad