Πρόκριση στο Ευρωπαϊκό για Καλαράκη, Παντεχάκη!

Σπορ 22 Μαΐου 2023, 18:42

Δύο αθλητές από την Κρήτη, ο Μιχάλης Καλαράκης και η Δήμητρα Ελένη Παντεχάκη, προκρίθηκαν στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Ενηλίκων για τα άτομα με αναπηρία (Παραντρεσάζ) που θα διεξαχθεί το φθινόπωρο στη Γερμανία.

KTEO Κρήτης

Το ενημερωτικό δελτίο τύπου της Ελληνικής Ομοσπονδία Ιππασίας αναφέρει για τους δύο Κρητικούς αθλητές και τη μεγάλη επιτυχία τους:

«Οι δύο αθλητές του παραντρεσάζ, Μιχάλης Καλαράκης και Δήμητρα Ελένη Παντεχάκη από την Κρήτη κατάφεραν να προκριθούν στον μεγάλο φετινό στόχο τους, που δεν είναι άλλος από το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Παραντρεσάζ Ενηλίκων, που θα γίνει το Σεπτέμβριο στη Γερμανία.

Ο Μιχάλης Καλαράκης με τον Lotopequi και η Δήμητρα Ελένη Παντεχάκη με τον Eros συμμετείχαν τον Απρίλιο σε δύο διεθνείς αγώνες, CPEDI2* στο Waregem του Βελγίου και CPEDI3* στο Mannheim της Γερμανίας, πετυχαίνοντας τα ποσοστά πρόκρισης για το Ευρωπαϊκό.

Συγκεκριμένα στο CPEDI3* του Mannheim o Έλληνας αθλητής πήρε μέρος και στα τρία αγωνίσματα της Κατηγορίας Grade I. Στο Para Grand Prix Test A ήταν στην 5η θέση με ποσοστό 67,29, στο Para Grand Prix Test B ήταν 6ος με ποσοστό 67,15% και στο Para Grand Prix Freestyle ήταν και πάλι στην 6η θέση με ποσοστό 66,82%.

Αντίστοιχα, η Ελληνίδα αθλήτρια πήρε μέρος στο αγώνισμα Para Grand Prix Test A της κατηγορίας Grade I και με ποσοστό 67,08% κατέλαβε την 6η θέση.»

manolikakis
Synagogi

Rabona ad