Πρόκριση με ανατροπή η Σπάθα

Σπάθα Θησέας | 16 Σεπτεμβρίου 2023, 18:39

Παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ, η Σπάθα κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του Θησέα, κερδίζοντας με 3-1 σε παιχνίδι που διεξήχθη στο γήπεδο των Νεροκούρου για την α’ φάση του κυπέλλου Χανίων.

Oinolatris

Η ομάδα του Αλκη Δημήτρη παρουσιάστηκε καλύτερη στο δεύτερο ημίχρονο, καταφέρνοντας ν’ ανατρέψει το σε βάρος της σκηνικό και να εξασφαλίσει έτσι την πρόκριση για τη συνέχεια του θεσμού όπου θ’ αντιμετωπίσει το νικητή ανάμεσα σε Δόξα-Ικαρο.

Ο Γκιώκα στο 42ο λεπτό ήταν ο παίκτης που άνοιξε το σκορ για τον Θησέα, ο οποίος έδειξε πολύ ανταγωνιστικός παρότι έχει επιστρέψει φέτος στην Β κατηγορία με τα γκολ της Σπάθας να σημειώνονται από τον Αναστασόπουλο στο 50’ και στο 65’ και το Σαντσόλι στο χρόνο των καθυστερήσεων.

Διαιτητής: Τρίγκας. Βοηθοί: Μαρκάκης – Χάμπας

Θησέας (Πέτρος Γιανναράκης – Γιώργος Σπαράκης): Κονσολάκης, Αντικίδης (79’ Χατζηδάκης), Εξαρχος, Ντόκο, Παλαθούρας, Γκιώκα, Κυρλίδης (46’ Αλέκου), Μεγαλακάκης (90’ Παπαδημητράκης), Αμπντελφατάχ, Μάρκου (65’ Ξενοφώντος), Καραμιχάλης (65’ Κύρογλου)

Σπάθα (Αλκης Δημήτρης): Δασκαλάκης, Κρασουδάκης, Σουχλάκης, Ροδοκανάκης, Μαριανάκης (30’ Αδαμάκης, 90’ Βελής), Κουρινός (90’ Σαράντος), Λέκας (90’ Γκέκα), Περαθωράκης, Κένγκα, Αναστασόπουλος, Σαντσόλι

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

 

Estrella

Rabona ad