Πρόκριση για τα κορίτσια του Κύδωνα στο Κύπελλο Ελλάδος

Βόλεϊ | 1 Δεκεμβρίου 2016, 13:35

Στην επόμενη φάση του Κυπέλλου προκρίθηκε ο Α.Ο.Κύδων, μετα την νική 3-0 με αντίπαλο τον Ο.ΠΕ.Ρεθύμνου.

Στο πρώτο σετ ο Α.Ο.Κύδων μπήκε αποφασισμένος και προηγήθηκε 12-07 κράτησε την διαφορά, πήρε το πρώτο σετ 25-19 και έδειξε να έχει το πάνω χέρι.

Στο δεύτερο σετ ο Ο.ΠΕ.Ρ αντέδρασε αφού βρήκε επιθετικά λύσεις με αποτέλεσμα να προηγείται 22-17.Οι μάχες στο φιλέ όμως είχαν «μπλέ» απόχρωση με τον Α.Ο.Κύδων να κατάφερνει να μειώσει σε 22-20,και στην συνέχεια να κατακτά το σετ 27-25.

Δυο όψεις είχε το τρίτο σετ με τον Α.Ο.Κύδων να είναι νευρικός στα πρώτα στάδια του σετ όπου κυριάρχησαν τα λάθη, τα χαμένα σερβίς και οι κακές άμυνες.
Ο Α.Ο.Κύδων είχε κακές επιθετικές επιλογές, ενώ δεν είχε καθόλου μπλοκ, η ομάδα του Ο.ΠΕ.Ρ έπαιξε φοβερό βόλεϊ και κυριάρχησε σε όλους τους τομείς με αποτέλεσμα να προηγηθει 14-6.
Στο σημείο εκείνο ο Α.Ο.Κύδων ανέβασε απόδοση και συγκεκριμένα με την αρχηγό της ομάδας Γκουγκουλή Κωνσταντίνια η οποιά πήγε στο σερβίς και με συνεχόμενους άσσους αλλά και δύσκολα σερβίς κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα μέτρα της να ισοφαρίσει και να κάνει τελικά την ανατροπη με τελικο αποτέλεσμα 26-24 και 3-0 σετ για την ομάδα μας.

Τα σετ: 3-0 (25-19, 27-25, 26-24)

Α.Ο.ΚΥΔΩΝ:(Χατζηδαμιανού)Νικολουδάκη, Αντιμισίαρη, Χαριτάκη, Κιλιτζιράκη, Βοτζάκη, Γκουγκουλή/ Ρηγάκου(λ), Ταράτσα, Μαρινάκη, Ποντικάκη, Τσαφαράκη.

kydonvolley.gr

karta antonis garden
craft coffee bar
arcana