Πρόκριση για 14 αθλητές του ΝΟΧ στην προεθνική ομάδα Κανόε Καγιάκ Σπριντ

Κανόε-Καγιάκ | 1 Μαρτίου 2017, 16:58

Πολύ καλές εμφανίσεις που συνοδεύτηκαν με προκρίσεις στην προεθνική ομάδα Κανόε Καγιάκ Σπριντ κατάφεραν να πετύχουν οι αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Χανίων στους αγώνες που διεξήχθησαν το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου στο Ολυμπιακό κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά.

Ειδικότερα, τις προκρίσεις εξασφάλισαν 14 αθλητές και αθλήτριες του Ναυτικού Ομίλου, που είναι οι εξής: ο Αναστάσιος Αναγνωστόπουλος στην κατηγορία Ανδρών, οι Αναστάσιος Μελεμενής, Ιωάννης Κουτσοποδιώτης, Χρήστος Τσουπάκης, Ιωάννης Αντωνίου, Ελευθέριος Πολυχρονάκης, Κυριάκος Ποντικάκης, Δημήτριος Βαρβαντάκης, Αθανάσιος Τζανακόπουλος και Γεώργιος Σηφάκης στους Εφήβους και οι Ελευθερία-Μαρίνα Παπασταματάκη, Δέσποινα Σώκου, Μαγδαληνή Τζανακοπούλου και Μαρία Μελεμενή στις Νεανίδες.

Σύμφωνα με τον προπονητή του Ν.Ο. Χανίων, Μανόλη Αγγελάκη: «Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την προσπάθεια που έχουν κάνει μέχρι τώρα. Βρισκόμαστε σε ένα αρκετά καλό επίπεδο. Από εδώ και στο εξής απαιτείται περισσότερη δουλειά για να υπάρξει ανάλογη πορεία. Επίσης, ευχαριστώ όλους τους γονείς για την άψογη συνεργασία που έχουμε και για τη στήριξη που παρέχουν στα παιδιά, ενώ θα ήθελα να ευχαριστήσω ακόμη την ΑΝΕΚ LINES που είναι πάντα δίπλα μας ως επίσημος Χορηγός του τμήματος, καθώς και την Τράπεζα Χανίων και την INTERTRADE AE για την ευγενική τους χορηγία προς το Τμήμα».

Από την πλευρά του, ο βοηθός εφόρου του Τμήματος Κανόε Καγιάκ του ΝΟΧ, Νίκος Κουριδάκης σημειώνει τα εξής:

«Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι και φέτος από την συνολική προσπάθεια όλων των αθλητών μας, οι οποίοι έχουν μία άριστη συνεργασία με τον προπονητή, τον οποίο ευχαριστούμε, αλλά και τη διαρκή υποστήριξη όλων των γονέων. Θα ήταν παράλειψη να μην ευχαριστήσουμε τη διοίκηση του Ναυτικού Ομίλου για την διαρκή υποστήριξη, αλλά και τον μεγάλο μας χορηγό, την ΑΝΕΚ LINES, που χωρίς τη βοήθειά της όλες οι παραπάνω προσπάθειες δεν θα μπορούσαν να ευδοκιμήσουν. Επίσης, θα πρέπει να ευχαριστήσουμε την INTERTRADE MARS για την υποστήριξη καθώς και το πρακτορείο των αδελφών Ανώνη και Γιάννη Γελασάκη για την χορηγία του βαν για την μεταφορά των αθλητών μας».

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Ολοι οι αθλητές του Ναυτικού Ομίλου αγωνίστηκαν από δύο φορές στις αποστάσεις των 200 και 2000 μέτρων και από το άθροισμα των χρόνων που σημείωσαν σε κάθε απόσταση προέκευψε η κατάταξη και η βαθμολογία.

Ειδικότερα, στην κατηγορία Ανδρών συμμετείχαν 31 αθλήτες, με τον Αναστάσιο Αναγνωστόπουλο να αναδεικνύεται στην 11η θέση και να προκρίνεται, ενώ ο Χρήστος Μεταξάς κατέλαβε την 23η θεση και αποκλείστηκε.

Στους Εφηβους συμμετείχαν 39 αθλητές, με τη σειρά κατάταξης γι’ αυτούς του Ν.Ο. Χανίων να είναι η εξής: 1ος Αναστάσιος Μελεμενής (ισοβάθμησε με άλλον αθλητή), 3ος Ιωάννης Κουτσοποδιώτης, 4ος Χρήστος Τσουπάκης, 7ος Ιωάννης Αντωνίου, 11ος Ελευθέριος Πολυχρονάκης, 16ος Κυριάκος Ποντικάκης, 19ος Δημήτριος Βαρβαντάκης, 21ος ο Αθανάσιος Τζανακόπουλος, 29ος Γεώργιος Σηφάκης ενώ ο Γεώργιος Γεραιουδάκης τερμάτισε 34ος και αποκλείστηκε.

Τέλος, στην κατηγορία Νεανίδων συμμετείχαν 25 αθλήτριες, με αυτές του Ναυτικού Ομίλου να κατατάσσονται στις εξής θέσεις: 3η Ελευθερία-Μαρίνα Παπασταματάκη, 6η Δέσποινα Σώκου, 11 Μαγδαληνή Τζανακοπούλου, 13η Μαρία Μελεμενή.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ

Οι εγγραφές για παιδιά από 8 ετών και άνω στο άθλημα του Κανόε Καγιάκ συνεχίζονται. Οι προπονήσεις πραγματοποιούνται στο δημοτικό Ναυταθλητικό Κέντρο Σούδας, κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή, 15:30 – 17:30. Υπεύθυνοι προπονητές είναι οι Μανόλης Αγγελάκης και Δημήτρης Καραγιαννίδης.

karta antonis garden