«Το τουρνουά είναι το πρώτο που γίνεται στη μνήμη του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, ο οποίος ήταν θερμός υποστηρικτής του Ομίλου Αντισφαίρισης και στόχο αποτελεί η καθιέρωσή του», τονίζεται από τον διοργανωτή ΟΑΧ.
Αναλυτικότερα η ανακοίνωση του ΟΑΧ έχει ως εξής:
Ο Ομιλος αντισφαίρισης Χανίων σε συνεργασία με την Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης (Ε.Φ.Ο.Α.) προκηρύσσουν τη διοργάνωση του OPEN πρωταθλήματος τένις ανδρών “Κωνσταντίνος Μητσοτάκης” που θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 3 και 8 Ιουνίου.
Οι αγώνες θα ξεκινήσουν με τους προκριματικούς την Παρασκευή 3 Ιουνίου, ενώ αυτοί για το κυρίως ταμπλό το Σάββατο 4/6.
Οι αγώνες θα φιλοξενηθούν στις εγκαταστάσεις του ΟΑΧ, όμως σημειώνεται ότι σε περίπτωση μεγάλης συμμετοχής θα χρησιμοποιηθούν τα γήπεδα της Ακαδημίας Αντισφαίρισης Χανίων (ΑΑΧ).
Το τουρνουά είναι το πρώτο που γίνεται στη μνήμη του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, ο οποίος ήταν θερμός υποστηρικτής του Ομίλου Αντισφαίρισης και στόχο αποτελεί η καθιέρωσή του.