Πρώην παίκτης της Ίντερ στην ΑΕΛ

Super League 1 19 Σεπτεμβρίου 2020, 23:03

Συμφώνησε με τον Αυστριακό ποδοσφαιριστή Λούκας Σπέντλχοφερ η ΑΕΛ για τριετές συμβόλαιο συνεργασίας. Η μεταγραφή θα ολοκληρωθεί και τυπικά με την έλευση του παίκτη στην Ελλάδα το βράδυ της Τρίτης για να περάσει από ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο Σπέντλχοφερ είναι 27 ετών, διεθνής, αγωνίζεται στο κέντρο της άμυνας κι έχει φορέσει τη φανέλα ομάδων όπως η Ίντερ, η Βαρέζε και η Στουρμ Γκρατς. Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ αφορά την οριστική συμφωνία, τυπικά όμως δεν έχει ολοκληρωθεί η μεταγραφή:

«Οριστική συμφωνία της ΠΑΕ ΑΕΛ με τον Αυστριακό ποδοσφαιριστή Lucas Spendlhofer επήλθε πριν λίγη ώρα. Ο ποδοσφαιριστής απεδέχθη την πρόταση της ΠΑΕ ΑΕΛ για τριετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Ο ποδοσφαιριστής απέστειλε μαζί με την αποδοχή της προτάσεως της ΠΑΕ ΑΕΛ και email με το διαβατήριο του, όπως και το διαβατήριο του μάνατζερ του, με σκοπό η ΠΑΕ ΑΕΛ να εκδώσει τα αεροπορικά εισιτήρια με απευθείας πτήση από την Βιέννη στην Θεσσαλονίκη.

Ο ποδοσφαιριστής και ο μάνατζερ του αναμένονται στην Λάρισα την Τρίτη 22/09/2020 το βράδυ, για να περάσει ο ποδοσφαιριστής από ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις. Για τον ποδοσφαιριστή ενδιαφέρθηκαν και άλλες Ελληνικές ομάδες, αλλά αυτός τελικώς επέλεξε να αποδεχθεί την πρόταση της ΠΑΕ ΑΕΛ.

O Lucas Spendlhofer είναι 27 χρονών, αγωνίζεται στην θέση του σέντερ μπακ, έχει ύψος 1,87 και έχει αγωνισθεί στη Inter Milan, Varese και Sturm Graz με 190 συμμετοχές και 7 γκολ. Ο ποδοσφαιριστής είναι διεθνής και έχει αγωνισθεί με την Εθνική ομάδα της Αυστρίας U17, U19 και U21 με 30 συμμετοχές και 1 γκολ.»

Estrella
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/psiloritischania