Πρώϊμος: Η ομάδα έχει δεθεί περισσότερο από πέρυσι

Άμιλλα | 3 Οκτωβρίου 2017, 21:23

Με δύο γκολ απέναντι στην Ασπίδα, ο επιθετικός της Άμιλλας, Βαγγέλης Πρώιμος κράτησε την ομάδα του σε νικηφόρα τροχιά στο παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής (0-2), αλλά και στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας στη Β' κατηγορία.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο ίδιος με αυτά τα γκολ ανέβηκε στη δεύτερη θέση του πίνακα των σκόρερ με τέσσερα γκολ, σε ένα πολύ καλό ξεκίνημα τόσο για τον ίδιο όσο και την ομάδα του στο ξεκίνημα της σεζόν.

Μιλώντας στο athlitiko ανέφερε τα εξής για την πορεία της ομάδας του μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα:

“Θεωρώ ότι έχουμε κάνει ένα πολύ καλό ξεκίνημα. Ευελπιστώ να έχουμε ακόμα καλύτερη πορεία στις επόμενες αγωνιστικές έτσι ώστε να εξασφαλίσουμε μια καλή θέση στην κατηγορία. Αισθάνομαι όμορφα που σκόραρα τα δύο γκολ στο παιχνίδι με την Ασπίδα, όμως αυτό οφείλεται στη συλλογική προσπάθεια που κάνουμε όλοι μαζί σαν ομάδα μέσα στο γήπεδο.

Ερωτηθείς για το τι έχει αλλάξει από πέρυσι στην ομάδα, απάντησε: Έχουμε δεθεί περισσότερο ως ομάδα σε σχέση με την περυσινή περίοδο, με αποτέλεσμα να μπορούμε να συνεργαζόμαστε καλύτερα μέσα στο γήπεδο και αυτό φαίνεται κιόλας στην ομάδα. Στόχος μας είναι να παίζουμε όσο πιο καλά μπορούμε σε κάθε αγωνιστική για να πάμε όσο πιο ψηλά μπορούμε μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.

Estrella

pallas""
Papantonakis Cards
Digenakis