Προετοιμάζεται για την ΑΕΚ Β η Επισκοπή

Επισκοπή | 7 Μαρτίου 2023, 13:01

Σε ρυθμούς επανέναρξης πρωταθλήματος κινείται η Επισκοπή, συνεχίζοντας την προετοιμασία της για το εντός έδρας ματς με την ΑΕΚ Β (11/03, 14:45).

/Bella Pizza

Την Τρίτη (07/03) το πρόγραμμα είχε πρωινή προπόνηση στο προπονητικό γήπεδο του Τσεσμέ. Απόντες ήταν ο στρατεύσιμος Σταθόπουλος, ο Κώτσιος και ο νεαρός Μπερικάκης, που απέφυγε τα χειρότερα στην ποδοκνημική.

Η ενημέρωση της ομάδας:

Αυτή είναι μια αγωνιστική εβδομάδα για την Επισκοπή μας καθώς έρχεται το Σάββατο (11/3, 14.45) το ματς της 14ης αγωνιστικής στο ΔΑΚ Γάλλου “Παύλος Ι. Βαρδινογιάννης” απέναντι στην ΑΕΚ Β’.

Άλλη μία προπόνηση λοιπόν, η δεύτερη στην δεύτερη μέρα (Τρίτη 7/3) της τρέχουσας εβδομάδας πραγματοποιήθηκε στο προπονητικό γήπεδο του Τσεσμέ.

Ο κόουτς Κ. Ανυφαντάκης είδε τους ποδοσφαιριστές του να ανταποκρίνονται πλήρως σ’ ένα πρόγραμμα που είχε πολλή μπάλα. Οι παίκτες της Επισκοπής μας γυμνάστηκαν κυκλικά σε μικρούς χώρους ενώ είχαμε και πολλά τελειώματα, είτε σε μικρά τέρματα, είτε σε μεγαλύτερους χώρους σε μεγάλες εστίες με τερματοφύλακες όπου εκεί δούλεψαν πολύ το επιθετικό τρανζίσιον.

Στο τέλος είχαμε και το καθιερωμένο οικογενειακό διπλό.

Από την προπόνηση έλειψαν, ο στρατεύσιμος Σταθόπουλος, ο Κώτσιος και ο Μπερικάκης που φαίνεται πως απέφυγε τα χειρότερα στην ποδοκνημική (υπήρξαν φόβοι για κάταγμα) όμως δείχνει να έχει αποκτήσει ένα οστικό οίδημα το οποίο αντιμετωπίζει με θεραπείες.

 

Estrella
Chania cash
KTEO Κρήτης
Minetta top plus
xoriatiko
Poppies sexy show club

Rabona ad