Προετοιμασία για τα φιλικά με Σκωτία η Κορασίδων

Ποδόσφαιρο Γυναικών | 7 Φεβρουαρίου 2023, 10:51

Με τρία κορίτσια από την Κρήτη στην αποστολή η Εθνική ομάδα Κορασίδων προετοιμάζεται για τα φιλικά παιχνίδια με τη Σκωτία.

Ειρήνη Μανουκαράκη (ΡΕΑ), Παρασκευή Κωνιωτάκη (ΟΦΗ) και Μαρία Φανουράκη (Εργοτέλης) είναι στις επιλογές για την προετοιμασία της Εθνικής ομάδας.

Το πρώτο φιλικό είναι προγραμματισμένο για την Τετάρτη (08/02, 12:00) και το δεύτερο για το Σάββατο (11/02, 11:00) στη Νέα Σμύρνη. Οι αγώνες είναι στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τη συμμετοχή της Εθνικής Κορασίδων στην 2η προκριματική φάση της League B του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος WU-17 2023, τον προσεχή Μάρτιο.

Σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της ΕΠΟ ο προπονητής της Εθνικής Κορασίδων Γιώργος Παπακώστας δήλωσε τα εξής: «Έχουμε δύο δυνατές αναμετρήσεις με την ομάδα της Σκωτίας στο πλαίσιο της  προετοιμασίας μας για την προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος η οποία θα διεξαχθεί το διάστημα 20-30 Μαρτίου στη Λιθουανία. Η Σκωτία είναι μια πάρα πολύ καλή  και ποιοτική ομάδα. Θέλαμε αυτό το διάστημα να έχουμε έναν υψηλής δυναμικότητας αντίπαλο, ώστε να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα για τους επίσημους αγώνες μας.

Οφείλουμε να δείξουμε την απαιτούμενη συγκέντρωση και αγωνιστικότητα και στις δύο φιλικές αναμετρήσεις που έχουμε και όταν έρθει η ώρα για το τουρνουά της Λιθουανίας να διεκδικήσουμε με αξιώσεις την άνοδο μας στην League A. Υπάρχει ταλέντο και όρεξη για δουλειά στα κορίτσια και ευελπιστούμε μέσα από τις προπονήσεις μας να πετύχουμε αυτόν το στόχο».

Estrella
ELA Taverna
Digital Print Shop
AO CHANIA
Crepaland Greece

Rabona ad