Προελαύνει στην κορυφή ο Γρανίτης

Ιδομενέας Γρανίτης | 21 Ιανουαρίου 2023, 18:14

Τους 40 βαθμούς στο πρωτάθλημα έφτασε ο Γρανίτης, ο οποίος κέρδισε 3-0 τον Ιδομενέα στα πλαίσια της 15ης αγωνιστικής.

Oinolatris

Εξαιρετικά έκλεισε το πρώτο γύρο ο Γρανίτης, κερδίζοντας 3-0 τον Ιδομενέα. Το παιχνίδι κρίθηκε από το πρώτο ημίχρονο, με τους παίκτες του Τάκη Διακάκη να πετυχαίνουν όλα τους τα τέρματα στο πρώτο μέρος.

Ο Μποντούρι ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής, ο οποίος με δύο τέρματα ξεκλείδωσε την άμυνα του Ιδομενέα στο 19ο και 34ο λεπτό. Στο μεσοδιάστημα των δύο τερμάτων αυτών ο Δρακάκης με κεφαλιά σκόραρε για ακόμη ένα παιχνίδι φτάνοντας τα 14στο πρωτάθλημα.

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα της Αγίας Μαρίνας διατήρησε το σκορ χωρίς να κινδυνέψει από τον αντίπαλο, με τους φιλοξενούμενους να εστιάζουν πλέον στο επόμενο ματς στην προσπάθεια που κάνουν για παραμονή.

Διαιτητής: Σινιοράκης
Βοηθοί: Μπούρδος – Καντεράκη

Γρανίτης (Τάκης Διακάκης): Κορωνάκης, Α. Κολομπάκης, Κατσαρός, Στεφανίδης Η., Πατρικάκης, Νάστο (85′ Βασιλείου), Αθανασιάδης (75′ Μάγγος), Κολομπάκης Σ. (75′ Ρουσάκης), Δρακάκης, Μποντούρι (85′ Μεγαλακάκης), Κοκάκης (51′ Παπαδάκης).

Ιδομενέας (Μάνος Βεργανελάκης): Μωραΐτης, Μωραϊτάκης, Παπανδρέου, Ορφανίδης, Σταφυλαράκης, Τρουλλινός (71′ Γεωργανάς), Μερόλλη, Χριστόπουλος (31′ Σπάχο), Βαρουξάκης Ι. (81′ Μπούγκας), Βαρουξάκης Ν. (81′ Πατσουμαδάκης), Μαρακάκης.

Estrella
Oneirochora
Digital Print Shop
Group 24 Security
Crepaland Greece
Digenakis
Crepe Factory Chania

Rabona ad