Πρόεδρος της Επιτροπής Εκπαίδευσης της ESSR η Δρακωνάκη του ΟΦΗ

ΟΦΗ | 16 Ιουνίου 2021, 20:30

Το μέλος του ιατρικού επιτελείου του ΟΦΗ, Έλενα Δρακωνάκη - Δετοράκη, είναι η νέα πρόεδρος της Επιτροπής Εκπαίδευσης της Ευρωπαϊκής Εταιρίας Μυοσκελετικής Ακτινολογίας (ESSR) για την τριετία 2021-24.

Την είδηση γνωστοποίησε γεμάτη χαρά και υπερηφάνεια η Κρητική ΠΑΕ με το κάτωθι δελτίο τύπου:

«Μεγάλη διάκριση και τιμή για την οικογένεια της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 αλλά και για την Ελληνική επιστημονική κοινότητα αποτελεί η τοποθέτηση της ακτινολόγου κ. Έλενας Δρακωνάκη – Δετοράκη, η οποία ανήκει στο ιατρικό τιμ της ομάδας μας, στη θέση της Προέδρου της Επιτροπής Εκπαίδευσης της Ευρωπαϊκής Εταιρίας Μυοσκελετικής Ακτινολογίας (ESSR) για την τριετία 2021-24.

Πρόκειται για την Ευρωπαϊκή επιστημονική εταιρεία με αντικείμενο την Απεικόνιση του Μυοσκελετικού Συστήματος, δηλαδή τη χρήση σύγχρονων απεικονιστικών τεχνικών για τη διάγνωση και θεραπεία Μυοσκελετικών παθήσεων, Αθλητικών και Ορθοπεδικών Κακώσεων.

Η τοποθέτηση της κ. Δρακωνάκη έγινε με απόφαση της διοικούσας επιτροπής και ανακοινώθηκε επίσημα στην Γενική συνέλευση το Σάββατο 12/06/2021. Η Δρακωνάκη Έλενα είναι η πρώτη Ελληνίδα που τοποθετείται στη θέση Προέδρου της Επιτροπής Εκπαίδευσης της ESSR.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι οι αρμοδιότητες της Επιτροπής Εκπαίδευσης περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων την διενέργεια των εξετάσεων για χορήγηση του Ευρωπαϊκού Διπλώματος Μυοσκελετικής Ακτινολογίας (ESSR Diploma in MSK Radiology), ενός τίτλου που πιστοποιεί την ιδιότητα του Ακτινολόγου Μυοσκελετικού στην διεθνή επιστημονική κοινότητα, την αναδιάρθρωση του περιεχομένου του ευρωπαϊκού προγράμματος σπουδών για το Μυοσκελετικό και τη συμμετοχή στην επιτροπή αξιολόγησης υποτροφιών Μυοσκελετικού της Ευρωπαϊκής εταιρίας Ακτινολογίας.»

Estrella
Papantonakis Cards
Minetta Car Pack

Rabona ad