Πρόεδρος Μελάς στο athlitiko: Στηρίξτε μας δίνουμε “αγώνα”

Χανιά | 2 Φεβρουαρίου 2017, 11:29

Την ικανοποίηση για την πορεία που διαγράφει ο Α.Ο. Χανιά στο πρωτάθλημα εκφράζει με δηλώσεις του στο athlitiko ο πρόεδρος Γιώργος Μελάς, καλώντας τον κόσμο να υποστηρίξει την ομάδα.

Χαρακτηριστικές οι δηλώσεις από τον πρόεδρο του ΑΟΧ,  που μεταξύ άλλων τονίζει τα εξής: «Κάθε εβδομάδα χαλάμε πάρα πολλά λεφτά για τον αγώνα στην έδρα μας, πληρώνουμε από την τσέπη μας, είναι τραγικό… Δεν μπορεί να συμβαίνει αυτό. Να πληρώνουμε στα εκτός έδρας 5, 6 και 7000, εντάξει, αλλά όχι και εντός».

Αναλυτικά οι δηλώσεις από τον Γ. Μελά είναι οι εξής:  

Πρόεδρε, βλέπουμε την ομάδα και… πετάει το τελευταίο διάστημα! Πώς το εξηγείς αυτό;

Είναι ευθύνη προπονητή, η επιλογή που έγινε ήταν η καταλληλότερη.

Εκεί το αποδίδεις δηλαδή;

Θεωρώ ότι έχει αλλάξει όλο το κλίμα της ομάδας γενικά. Οι παίκτες είναι σχεδόν οι ίδιοι. Απλά έχει αλλάξει το κλίμα. Θεωρώ ότι έχει κάνει πάρα πολύ καλή δουλειά.

Πώς εισπράττετε τώρα εσείς ως διοίκηση ότι η ομάδα πάει καλά αυτό τον καιρό και σε σχέση με την αρχή που… δεν πήγαινε καλά;

Θεωρώ ότι η ψυχολογία των παικτών είναι άλλη και αυτό το δείχνουν κάθε φορά. Το βλέπεις με το πάθος με το οποίο παίζουν, είναι τελείως διαφορετική η εικόνα της ομάδας.

Σαν διοίκηση τι στόχο θέτετε;

Την γρήγορη παραμονή, τι άλλο; Να σωθούμε γρήγορα.

Η ομάδα δείχνει πάντως ότι με τέτοιες εμφανίσεις μπορεί να σωθεί πολύ εύκολα.

Αυτό πιστεύω κι εγώ. Το τελευταίο διάστημα κάνουμε πορεία… πρωταθλητισμού! Πιστεύω ότι πάμε καλά, στην αρχή πάντως είχαμε και δύσκολο πρόγραμμα, παίζοντας με Αρη, ΟΦΗ, Αγροτικό Αστέρα, Λαμία. Είχαμε δύσκολα παιχνίδια και ήταν σίγουρο ότι εκεί θα χάναμε βαθμούς.

Η ομάδα έχει δεδομένα κάποια προβλήματα, όπως όλες στη Β’ Εθνική. Πώς τα αντιμετωπίζετε;

Είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα. Ο κόσμος δεν υπάρχει στο γήπεδο. Πρέπει να έρθει ο κόσμος για να γεμίσει το γήπεδο και τουλάχιστον να βγαίνουν τα έξοδα με αυτό τον τρόπο. Θεωρώ πως ουσιαστικά αν δεν έρθει ο κόσμος στο γήπεδο καμία ομάδα δεν μπορεί να αντέξει. Δεν υπάρχουν έσοδα από τη Λίγκα και παλεύουμε μόνοι μας. Θεωρώ ότι ο κόσμος του Α.Ο. Χανιά δεν είναι 90 άτομα και πρέπει να γεμίζει την κερκίδα για να “σωθεί” κι η ομάδα γιατί εμείς του χρόνου μπορεί να μην είμαστε εδώ. Ο αγώνας που δίνουμε είναι τεράστιος. Κάθε εβδομάδα χαλάμε πάρα πολλά λεφτά για τον αγώνα, στην έδρα μας, πληρώνουμε από την τσέπη μας, είναι τραγικό… Δεν μπορεί να συμβαίνει αυτό. Να πληρώνουμε στα εκτός έδρας 5, 6 και 7000, εντάξει, αλλά όχι και εντός. Αν ο κόσμος θέλει ν’ αγκαλιάσει αυτή την “εικόνα” ας  την αγκαλιάσει… Διαφορετικά δεν μπορούμε να γίνουμε Μπαρτσελόνα. Τι άλλο να κάνουμε…

Estrella
Minetta Car Pack
/blentcoffee

Rabona ad