Πρόεδρος Λαμίας: Δεν έχω ομάδες για στοιχηματισμό

Football League 23 Μαρτίου 2017, 21:10

Μείωσε ο Άρης την διαφορά από την 2η Λαμία και "φούντωσε" ο πόλεμος ανάμεσα στις δύο ομάδες. Η Λαμία έβγαλε ανακοίνωση μετά την ήττα στα Τρίκαλα, ο Άρης απάντησε (ανεπίσημα έστω) και το 3ο επεισόδιο του σήριαλ παίχτηκε στον ραδιοφωνικό σταθμό "Αθλητικό Metropolis 95,5 fm".

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Λαμία, Πανουργιάς Παπαϊωάννου, παραχώρησε συνέντευξη στην οποία είπε πολλά και διάφορα “φωτογραφίζοντας” τους παράγοντες των “κιτρίνων”. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Είναι μια ανακοίνωση της ομάδας την οποία την έχω δει και εγώ. Δεν είμαι μόνο εγώ στην ομάδα, είναι όλο το Συμβούλιο. Την είδα και την ενέκρινα. Γιατί εάν έγραφα εγώ, θα έγραφα πιο πολλά. Έχετε εδώ και 15, 20, 30 ημέρες εκεί στη Βόρεια Ελλάδα προσπαθείτε να αλλάξετε τον ΚΑΠ, να πείσετε τον Υπουργό να παρανομήσει.

Πρέπει να μάθετε ότι τα πρωταθλήματα στον ποδόσφαιρο παίζονται μέσα στο γήπεδο. Θα γίνουν και διαιτητικά λάθη. Εγώ δεν εξαρτώμαι από κάποιο άλλο μαγαζί. Ούτε παίζω στοίχημα. Δεν έχω ομάδες μόνο για στοιχηματισμό. Ψάξτε εκεί στην πόλη σας για ποιον χτυπάει η καμπάνα.

Ούτε δύο ομάδες έχω, εγώ μόνο μία έχω. Όλα αυτά κάποια στιγμή θα ειπωθούν από τους δικηγόρους μου στον Εισαγγελέα. Το κάθε πράγμα στην ώρα του. Η Λαμία δεν πάει να χάσει 4-0 και ούτε να κερδίσει 5-0. Έτσι είχατε κάνει και με τον Ηρακλή. Φανφάρες και είδαμε τελικά τι έκανε ο Ηρακλής.

Εγώ είμαι ο Παπαϊωάννου γυρνάω με ψηλά το κεφάλι. Η Λαμία είναι μια πόλη με ανθρώπους που αγαπούν και γουστάρουν την ομάδα. Παίζουμε για την πάρτη μας, για το ελληνικό πρωτάθλημα, για να έχουν τα παιδιά μας ψηλά το κεφάλι. Εάν ανοίξω το στόμα μου θα γίνουν πολύ άσχημα τα πράγματα. Κοιτάξτε μη σφάζει τις ομάδες σας η διαιτησία.

Ασχοληθείτε με αυτές και αφήστε στην ησυχία της την Λαμία. Προσπαθήστε να αλλάξετε τον ΚΑΠ, μπορείτε να το καταφέρετε, και το Σύνταγμα αν θέλετε. Με το πες, πες, πες μπορείτε να κάνετε κάτι.

Οι επιχειρηματίες της Βόρειας Ελλάδας θα πρέπει να καταλάβουν ότι το ποδόσφαιρο είναι σε όλη την Ελλάδα και όχι μόνο στη Θεσσαλονίκη. Εμάς τα χρήματα είναι καθαρά. Δεν θα γυρίσει το ποδόσφαιρο μόνο στη Βόρεια Ελλάδα, υπάρχουν και άλλες ομάδες. Μήπως να πάρετε και την έδρα της ΕΠΟ στη Θεσσαλονίκη;»

Estrella
xoriatiko
Papantonakis Cards