Πρόεδρος ΕΣΑΚΕ: Να πλημμυρίσουν τα γήπεδα Αχαρνών, Ελευσίνας, Γαλατσίου και Χανίων

Μπάσκετ 11 Μαΐου 2017, 18:28

Ένας μήνας μας χωρίζει από την έναρξη των φετινών τουρνουά "3on3 Streetball" που διοργανώνουν ο ΠΣΑΚ σε συνεργασία με την ΕΟΚ, τον ΕΣΑΚΕ, τους τοπικούς Δήμους και ενώσεις με την συμπαράσταση των συνδέσμων κριτών / διαιτητών, υπό την αιγίδα της ΓΓΑ.

Πρώτος σταθμός είναι οι Αχαρνές στις 10 και 11 Ιουνίου. Θα ακολουθήσει η Ελευσίνα στις 17-18 Ιουνίου, μετά το Γαλάτσι στις 24 και 25 του ίδιου μήνα, ενώ η σειρά των τουρνουά θα ολοκληρωθεί στα Χανιά το διήμερο 1 και 2 Ιουλίου.

«Ο ΕΣΑΚΕ με μεγάλη χαρά είναι αρωγός στα τουρνουά “3on3 Streetball” με σύνθημα “Τάπα στη βία και το ρατσισμό”, που διοργανώνει ο ΠΣΑΚ σε συνεργασία, επίσης, με την ΕΟΚ, τους τοπικούς Δήμους και τις τοπικές ενώσεις, με την αμέριστη συμπαράσταση των συνδέσμων κριτών και διαιτητών, υπό την αιγίδα της ΓΓΑ.

Ο ΕΣΑΚΕ είναι συμπαραστάτης σε κάθε προσπάθεια που “καλλιεργεί” την αγάπη για το μπάσκετ, τον αθλητισμό και παράλληλα στέλνει σπουδαία κοινωνικά μηνύματα. Εύχομαι και την φετινή χρονιά η προσπάθεια του ΠΣΑΚ να στεφθεί από απόλυτη επιτυχία.

Πολλά μικρά παιδιά, νέοι και μεγαλύτεροι να πλημμυρίσουν τα γήπεδα των Αχαρνών, της Ελευσίνας, του Γαλατσίου και των Χανίων, στα οποία θα πραγματοποιηθεί το “3on3 Streetball” και να ευχαριστηθούν το μπάσκετ» δήλωσε ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Βαγγέλης Γαλατσόπουλος.

Μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στα τουρνουά όσοι επιθυμούν, ανεξάρτητα από την ηλικία και το φύλο τους. Οι εγγραφές έχουν ήδη ξεκινήσει και η συμμετοχή είναι δωρεάν.

karta antonis garden