Προεδρική παρουσία στα Περιβόλια

Χανιά | 25 Φεβρουαρίου 2021, 17:27

Ο Αντώνης Ροκάκης βρέθηκε στα Περιβόλια την Πέμπτη για να παρουσιάσει στους ποδοσφαιριστές τον Νίκο Παπαδόπουλο, αλλά και για να τους μιλήσει εν όψει συνέχειας.

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Χανιά εκθείασε τόσο τον νέο προπονητή όσο και τον απερχόμενο Αλέκο Βοσνιάδη, ρίχνοντας το… μπαλάκι στους ποδοσφαιριστές, ότι θα πρέπει και οι ίδιοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να αντιστρέψουν την κατάσταση και να βγάλουν την ομάδα από την άσχημη βαθμολογική θέση στην οποία βρίσκεται.

Στη συνέχεια ακολούθησε η πρώτη προπόνηση υπό τις οδηγίες του Νίκου Παπαδόπουλου, ο οποίος μέσα σε λίγες μέρες βρέθηκε ξανά στα Περιβόλια, αυτή τη φορά όχι ως αντίπαλος.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ έχει ως εξής:

Την πρώτη προπόνηση με την ομάδα μας πραγματοποίησε ο Νίκος Παπαδόπουλος, αναλαμβάνοντας επίσημα τα καθήκοντά του.

Η προετοιμασία για το παιχνίδι του Σαββάτου (27/02, 14:45) με τον Ιωνικό συνεχίστηκε στο γήπεδο Περιβολίων, με τους ποδοσφαιριστές να έχουν την πρώτη γνωριμία με τον νέο τους προπονητή και τον άμεσο συνεργάτη του Γιώργο Κόλτση.

Ο διοικητικός ηγέτης της ΠΑΕ Χανιά, Αντώνης Ροκάκης, παρουσίασε τον νέο προπονητή μιλώντας με θερμά λόγια τόσο για τον Νίκο Παπαδόπουλο, όσο και για τον προκάτοχό του Αλέκο Βοσνιάδη. Ο κ. Ροκάκης ζήτησε από τους παίκτες να αναλάβουν το μερίδιο ευθύνης που τους αναλογεί και να βγάλουν από την άσχημη βαθμολογική θέση την ομάδα.

Οσον αφορά την προπόνηση τα περιεχόμενά της ήταν τα εξής: προθέρμανση με ασκήσεις τεχνικής και συναρμογής, παιχνίδια κατοχής και μετάβασης και αγωνιστικό παιχνίδι.  

 

Estrella
Minetta Car Pack
/psiloritischania