Προχώρησε σε ριζικές αλλαγές

Αρης Σούδας | 30 Ιουνίου 2016, 11:50

Σε ριζικές αλλαγές προχώρησε ο Άρης Σούδας εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και στην ομάδα υπάρχουν πολλά νέα πρόσωπα.

Την περασμένη Δευτέρα (27/06) στο γήπεδο της Σούδας έγινε η πρώτη συνάντηση για τη γνωριμία των παικτών με τον νέο προπονητή Γιώργο Κόλτζο.

Σε αυτήν το «παρών» έδωσαν και αρκετά από τα μεταγραφικά αποκτήματα. Ένα από αυτά ο πολύπειρος Δημήτρης Δοντσίδης, που έπιασε… λιμάνι έπειτα από την παρουσία του σε Μινώταυρο και Παλαιόχωρα την περασμένη σεζόν.

vrontakis1

minotavros poseidonas3 artsidakis

minotavros poseidonas15 souliaris

ntakakis

Παράλληλα ο Άρης ενέταξε στο δυναμικό του και πάλι κάποια δικά του παιδιά, που είτε είχαν παραχωρηθεί στον Ποσειδώνα, όπως οι Ν. Βροντάκης, Αρτσιδάκης, Σούλιαρης, Π. Ντακάκης, είτε απουσίαζαν εκτός Χανίων λόγω σπουδών, όπως ο Θ. Ντακάκης. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στη Σούδα επιστρέφουν μετά από αρκετά χρόνια και τα αδέρφια Λευτέρης και Ιάκωβος Γαβαλάς, αλλά αυτό μένει να επιβεβαιωθεί και επίσημα.

Η ομάδα της Σούδας συμπεριλαμβάνεται τα τελευταία χρόνια στις κορυφαίες ομάδες του τοπικού και παρά τις πολλές αλλαγές στις οποίες προχώρησε φέτος στοχεύει να διατηρηθεί στο ίδιο επίπεδο.

 

Estrella
Auto KCS
/blentcoffee

Rabona ad