Προχωρά σε Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου 1.000.000 ευρώ!

Πλατανιάς | 16 Μαρτίου 2016, 21:31

Η οικονομική ζημιά που υπάρχει στα ταμεία της ΠΑΕ Πλατανιάς, υποχρέωσε τους διοικούντες να προχωρήσουν σε νέα και μάλιστα γενναία αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου της τάξεως του 1.000.000 ευρώ! Αυτό αποφασίστηκε χθες το βράδυ μετά από ένα τετράωρο Διοικητικό Συμβούλιο.

Έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο πραγματοποιήθηκε την Τρίτη (15/3) στην ΠΑΕ Πλατανιάς το οποίο μάλιστα ήταν εξόχως σημαντικό καθώς στην ατζέντα υπήρχαν μείζονα θέματα τα οποία αφορούν την ομαλή λειτουργία της χανιώτικης ομάδας. Μάλιστα η σημασία του φαίνεται και από το γεγονός ότι στο 4ωρης διάρκειας συμβούλιο μετείχαν πέραν των μελών του ΔΣ και πολλοί άλλοι. Όπως ο Δήμαρχος Πλατανιά Γιάννης Μαλανδράκης, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Πλατανιά Αποστόλης Παπαδάκης αλλά και επιχειρηματίες της περιοχής.

Στο συμβούλιο συζητήθηκαν και αγωνιστικά θέματα, αλλά το κυρίαρχο ήταν το οικονομικό, το οποίο φαίνεται να απασχολεί τους ιθύνοντες την ομάδα. Αυτό που αποφασίστηκε τελικά, είναι να γίνει για δεύτερη φορά μέσα σε λίγους μήνες νέα αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου ώστε να καλυφθεί η οικονομική ζημιά που υπάρχει στα ταμεία της ΠΑΕ.

Προβλήματα που έχουν προκύψει τους τελευταίους μήνες από την γενικότερη οικονομική κρίση αλλά και από τα capital controls του περασμένου Ιουλίου που έχουν μειώσει αισθητά τα έσοδα της ΠΑΕ σε σχέση με άλλες σεζόν. Την ίδια στιγμή που τα έξοδα έχουν αυξηθεί σημαντικά κυρίως λόγω της αδυναμίας της Σούπερ Λιγκ να καλύψει γεγονότα, υπηρεσίες και διοργανώσεις που είχε αναλάβει τις προηγούμενες σεζόν και που φέτος επιβαρύνονται οι ίδιες οι ΠΑΕ, όπως η συντήρηση των γηπέδων αλλά και τα έξοδα μετακίνησης και διαμονής των τριών ομάδων υποδομών που λαμβάνουν μέρος στις αντίστοιχες διοργανώσεις της Σούπερ Λιγκ (Κ20, Κ17, Κ15).

Εξ ου και ότι εγκρίθηκε αύξηση Μετοχικού κεφαλαίου της τάξεως του 1 εκατομμυρίου ευρώ, προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες της τρέχουσας σεζόν κι ενώ αυτή τη στιγμή το μετοχικό κεφάλαιο μετά την τελευταία αύξηση του περασμένου φθινοπώρου, ανέρχεται στο ποσό του 1,65 εκατομμυρίου ευρώ. 

Estrella
Auto KCS

Rabona ad