Προανήγγειλε μεταγραφές – Εκλέγει νέο Δ.Σ. στις 21/01

Παλαιόχωρα | 22 Δεκεμβρίου 2017, 12:31

Η Παλαιόχωρα εξέδωσε ανακοίνωσε με την οποία προαναγγέλλει μεταγραφικές κινήσεις για την ενίσχυση της ομάδας τον Ιανουάριο ώστε να επιτευχθεί η παραμονή στη Γ' Εθνική.

Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση οι μεταγραφικές προσθήκες και οι τυχόν αποχωρήσεις θα γίνουν με προσεκτικό και υπεύθυνο τρόπο και με γνώμονα το καλό της ομάδας.

Ακόμη, όπως γνωστοποιεί ο ΑΟΠ, στις 21 Ιανουαρίου, μετά το εντός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΜ θα γίνουν εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

Ο πρόεδρος και το διοικητικό συμβούλιο του Αθλητικού Ομίλου Παλαιοχώρας ενημερώνει τους φίλους μας ότι η ομάδα μας θα προβεί στις απαραίτητες μεταγραφικές κινήσεις για την ενίσχυση και ισχυροποίηση του υπάρχον ρόστερ με σκοπό την παραμονή της ομάδας μας στην

Γ´Εθνική κατηγορία και στην αναρρίχηση της όσο πιο ψιλά γίνεται στην βαθμολογία του 8ου ομίλου.

Οι μεταγραφικές προσθήκες αλλά και οι τυχόν αποχωρήσεις, θα γίνουν με προσεκτικό και υπεύθυνο τρόπο, σκεφτόμενοι πρώτα απόλα το συμφέρον και το καλό της ομάδας μας.

Αλλά και με σεβασμό στον αγώνα που έχουμε δώσει όλοι μας για να δούμε την ομάδα του τόπου μας στην Γ´ Εθνική, ευχόμενοι να την καμαρώνουμε και του χρόνου στις εθνικές κατηγορίες.

Επίσης στις 21 Ιανουαρίου ημέρα Κυριακή και ώρα 18:30μ.μ., μετά τον εντός έδρας αγώνα εναντίον της ΑΕ ΜΥΛΟΠΟΤΑΜΟΥ, θα πραγματοποιηθούν εκλογές για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. της ομάδας μας.

Οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν στην αίθουσα πολιτιστικών εκδηλώσεων του δήμου.

Ευχόμαστε σε όλο τον κόσμο καλές γιορτές με υγεία και αισιοδοξία.

 

Estrella
Auto KCS

Rabona ad