Προαγωγή στην 1η ομάδα για Κουκουράκη, Σταματάκη

Χανιά | 31 Ιανουαρίου 2023, 19:01

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας Κ19 των Χανίων, ο Μιχάλης Κουκουράκης και ο Γιώργος Σταματάκης, πήραν προαγωγή στην πρώτη ομάδα ως εκπαιδευόμενοι.

/Bella Pizza

Η κατηγορία των εκπαιδευόμενων είναι ουσιαστικά ο προθάλαμος του επαγγελματία. Σε αυτή την κατηγορία βρίσκονται επίσης ο Ματέο Γκολλόση και ο Γιάννης Μπραουδάκης, ενώ πρόσφατα ο Χρήστος Δεσποτόπουλος έκανε το επόμενο βήμα κι έγινε επαγγελματίας.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει σχετικά:

«Η ΠΑΕ Χανιά με βλέμμα στο μέλλον ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά ότι προήγαγε σε εκπαιδευόμενους, τους ποδοσφαιριστές της Κ19 Μιχάλη Κουκουράκη και Γιώργο Σταματάκη.

Ο Μιχάλης είναι γεννημένος στις 12 Νοεμβρίου 2004 και αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός, ενώ ο γεννημένος στις 23 Νοεμβρίου 2005 Γιώργος, αγωνίζεται ως εξτρέμ.

Η ΠΑΕ Χανιά πιστή στο πλάνο της ανάδειξης νέων ταλαντούχων ποδοσφαιριστών δίνει την ευκαιρία στους δυο παραπάνω πολλά υποσχόμενους ποδοσφαιριστές να ενταχθούν στην πρώτη ομάδα του Συλλόγου με την οποία από δω και στο εξής θα πραγματοποιούν προπονήσεις.

Παράλληλα επιβραβεύει την προσπάθεια των νεαρών ποδοσφαιριστών της ομάδας Νέων και εύχεται η προαγωγή τους να αποτελέσει ένα ακόμα βήμα για την εξέλιξη τους.»

Estrella
10 years theatro
Gyrothalassia
KTEO Κρήτης
Minetta top plus
/blentcoffee
Poppies sexy show club

Rabona ad