Πρινιανάκης: Δύσκολη η αναμέτρηση στη Σούδα

Γ' Εθνική 28 Οκτωβρίου 2020, 23:22

Θετικό αποτέλεσμα στη Σούδα κόντρα στον τοπικό Άρη θα επιδιώξει ο Ρεθυμνιακός σύμφωνα με τον Κώστα Πρινιανάκη.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο νεαρός αμυντικός μίλησε στη Facebook σελίδα της ομάδας του αναφέροντας σχετικά με το ματς στη Σούδα:

«Έχουμε ακόμη πολλά να δώσουμε. Αντιμετωπίζουμε κάθε αγώνα με τις ιδιαιτερότητες του και με στόχο πάντα το καλύτερο για την ομάδα και ως αγωνιστική εικόνα και φυσικά ως αποτέλεσμα. Το ίδιο θα πράξουμε και στον αγώνα της Κυριακής με τον Άρη Σούδας.

Είναι μία δύσκολη αναμέτρηση, καθώς ο αντίπαλος μας θα επιδιώξει να πετύχει την πρώτη του φετινή νίκη. Όμως εμείς συνεχίζουμε ασταμάτητα την προετοιμασία εκείνη που θα μας βοηθήσει να αποσπάσουμε ακόμη ένα θετικό αποτέλεσμα.»

Δεν αμέλησε να αναφερθεί γενικότερα στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και στα όσα έχει δει τις τρεις πρώτες αγωνιστικές, ενώ στάθηκε και στο θέμα της πανδημίας του κορωνοϊού. Αναλυτικά:

«Το φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής στον Κρητικό όμιλο, είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικό και καμία ομάδα δεν έχει αποδείξει ότι είναι το απόλυτο φαβορί. Αν και αρχικά υπήρχαν κάποιες προβλέψεις βάσει και των μεταγραφικών κινήσεων, τελικά αυτό δεν αποδείχτηκε και στο αγωνιστικό επίπεδο μέσα στα γήπεδα.

Κάποιες ομάδες δεν έχουν βρει ακόμη τα “πατήματα” τους και όταν αυτό συμβεί, τότε και ο ανταγωνισμός θα είναι ακόμη μεγαλύτερος. Εμείς έχουμε ξεκινήσει ήδη πολύ καλά έστω και αν πιστεύω ότι δεν έχουμε φτάσει ακόμη στο 100% των δυνατοτήτων μας.

Το ιδιαίτερα καλό κλίμα που επικρατεί στα αποδυτήρια βγαίνει και στην αγωνιστική εικόνα, αλλά και την προσπάθεια μας έτσι όπως αυτή εκφράζεται μέσα στο γήπεδο. Εκεί ακολουθώντας και τις οδηγίες του προπονητή μας Γιώργου Λυρώνη, πιστεύω ότι σύντομα θα εμφανίσουμε το απόλυτο των ικανοτήτων μας και θα καταφέρουμε να πετύχουμε τον στόχο μας που είναι να τερματίσουμε όσο ψηλότερα γίνεται βαθμολογικά.

Όπως κάθε άνθρωπος, έτσι και εμείς παρακολουθούμε το τελευταίο διάστημα τις αυξητικές τάσεις στα κρούσματα, αλλά και τις κάθε μορφής επιπτώσεις που φέρουν αυτά είτε ως επιπλέον μέτρα, είτε και ως απώλεια ανθρώπινων ζωών.

Εύχομαι σύντομα να μπορέσουμε να ελέγξουμε έστω και σε αυτή την δύσκολη περίοδο που ακολουθεί τις τάσεις αυτές της πανδημίας. Έχουμε ανάγκη να επιστρέψουμε στην κανονικότητα. Εκείνη των διαπροσωπικών επαφών, της συνέχισης της ζωής αγαπημένων ανθρώπων μεγάλης ηλικίας που τώρα κινδυνεύουν.

Αυτά είναι και τα σπουδαιότερα, γιατί σε δεύτερο βαθμό εμείς οι ποδοσφαιριστές ελπίζουμε ο κορωνοϊός να μην φτάσει στα επίπεδα που θα οδηγήσει ξανά στην διακοπή των πρωταθλημάτων. Έχουμε ανάγκη τους αγώνες όπως και την παρουσία των φιλάθλων δίπλα μας στην εξέδρα και όχι πίσω από τα εξωτερικά κάγκελα των γηπέδων.»

Estrella