Πριν τις μεταγραφές οι ανανεώσεις…

Χανιά | 27 Μαΐου 2021, 17:57

Τη στιγμή που ο χρόνος μετρά αντίστροφα για την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων για την ομάδα των Χανίων, το βάρος όπως άλλωστε έχει στραφεί εδώ και μέρες, επικεντρώνεται στις αποφάσεις που είναι να ληφθούν προσεχώς.

Προφανώς το ένα σκέλος αφορά τη μεταγραφή των σπουδαίων παικτών που θέλει να έχει η ομάδα των Χανίων τη νέα περίοδο στις τάξεις της. Πρόκειται για ζήτημα που είναι σίγουρα σύνθετο, ενδεχομένως πρόωρο, με δεδομένο ότι βρισκόμαστε αυτή τη στιγμή στο τέλος Μαΐου, από την άλλη, το άλλο που έχει και αυτό τεράστιο ενδιαφέρον έχει να κάνει με τους παίκτες που θ’ αποφασιστεί να παραμείνουν από το υπάρχον δυναμικό.

Και για το θέμα αυτό φαίνεται να έχει γίνει ήδη διεξοδική συζήτηση μεταξύ του προέδρου της ΠΑΕ, Αντώνη Ροκάκη και του προπονητή, Νίκου Παπαδόπουλου. Σε γενικές γραμμές δηλαδή κάποιες πρώτες αποφάσεις φαίνεται να έχουν ληφθεί και απομένει να φανούν πολύ σύντομα τα αποτελέσματα ποια θα είναι.

Δεδομένο είναι ότι τα Χανιά θέλουν να κρατήσουν έναν ικανοποιητικό αριθμό παικτών εν όψει της νέας περιόδου και αναλόγως να στελεχώσουν το ρόστερ.

Οι εξελίξεις φαίνεται ότι δεν θ’ αργήσουν να καταγραφούν και από τις πρώτες ημέρες του Ιούνη αναμένεται να υπάρξουν ουσιαστικά αποφάσεις όσον αφορά αυτό το πολύ σημαντικό ζήτημα…

Estrella
Minetta Car Pack
/blentcoffee

Rabona ad