Πριν την Κολομβία… η Βουλιαγμένη για την Φανή Κυριακή Περάκη

Τεχνική Κολύμβηση | 27 Μαΐου 2021, 16:39

Σε διαδικασία προετοιμασίας βρίσκεται η Φανή Κυριακή Περάκη για τη συμμετοχή της στο παγκόσμιο πρωτάθλημα, που θα διεξαχθεί τον προσεχή Σεπτέμβριο (23-29/9) στη Σάντα Μάρτα της Κολομβίας.

Η πρωταθλήτρια τεχνικής κολύμβησης του Ναυτικού Ομίλου Χανίων θα λάβει μέρος, όπως γίνεται γνωστό, σε αγώνες που θα διεξαχθούν την προσεχή Κυριακή 30 Μαΐου στη Βουλιαγμένη.

Ακολουθεί η ενημέρωση από τον Ν.Ο. Χανίων:

Ξεκινά η προετοιμασία για την Φανή Κυριακή Περάκη για την παρθενική της συμμετοχή σε παγκόσμιο πρωτάθλημα, αυτό που θα διεξαχθεί τον προσεχή Σεπτέμβριο (23-29/9) στη Σάντα Μάρτα της Κολομβίας.

Ειδικότερα, η Χανιώτισσα πρωταθλήτρια τεχνικής κολύμβησης θα λάβει μέρος την προσεχή Κυριακή 30 Μαΐου σε κολυμβητικό event ανοικτής θάλασσας που διοργανώνει στη Βουλιαγμένη το Zen Beach και ο Κολυμβητικός Σύλλογος Επιλέκτων (SwimmingClub.gr), λαμβάνοντας μέρος στο αγώνισμα των 1000μ.

Οπως είναι γνωστό, η Περάκη έχει εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στο παγκόσμιο πρωτάθλημα μέσω της ημερίδας επιδόσεων για τη συγκρότηση των Εθνικών ομάδων τεχνικής κολύμβησης, που διεξήχθη πριν από λίγες ημέρες στα Ιωάννινα.

karta antonis garden
JoyMachine

Rabona ad