Πριμ 10.000€ σε Πρεβολαράκη

Πολεμικές Τέχνες | 5 Ιουνίου 2021, 17:44

Με πριμ 10.000 ευρώ επιβραβεύει η Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης την Μαρία Πρεβολαράκη για το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε στο Παγκόσμιο κύπελλο.

Τον Δεκέμβριο του 2020 η Πρεβολαράκη κατέκτησε (στη Σερβία) το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο κύπελλο πάλης γυναικών, επικρατώντας με 5-1 της Πολωνίδας Ζάσινα στον τελικό των 53 κιλών.

Υπενθυμίζουμε ότι προ μηνός η Ηρακλειώτισσα (με καταγωγή από τις Μοίρες) αθλήτρια είχε κατακτήσει και το ασημένιο μετάλλιο στα 53 κιλά στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα πάλης στην Βαρσοβία. Η ανακοίνωση της ομοσπονδίας (ΕΟΠ) αναφέρει σχετικά:

«Στο πλευρό των Ελλήνων πρωταθλητών, για μια ακόμη φορά, στέκεται η Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης. Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΛΟΠ αποφάσισε να επιβραβεύσει οικονομικά τις μεγάλες επιτυχίες της Μαρίας Πρεβολαράκη και του Γιώργου Πιλίδη.

Πιο συγκεκριμένα οι αθλητές θα λάβουν από 10.000€ ο καθένας για το γεγονός ότι σήκωσαν την Ελληνική σημαία ψηλά. Η Μαρία Πρεβολαράκη το Δεκέμβριο του 2020 κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κύπελλο, σημειώνοντας μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες στην καριέρα της, ενώ ο Πιλίδης εξασφάλισε την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, όπου η Ελλάδα θα έχει διπλή εκπροσώπηση.

Η ΕΛΟΠ σε μία πολύ δύσκολη οικονομική συγκυρία αποδεικνύει έμπρακτα ότι στηρίζει τους αθλητές της. Με οικονομικά έπαθλα (πριμ), μηνιαίους μισθούς οδοιπορικών εξόδων, προετοιμασίες σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες εντός κι εκτός Ελλάδας, καθώς και συνεχή ταξίδια στο εξωτερικό. Μία ενέργεια που έχει αποδώσει καρπούς όπως φαίνεται και σε όλες τις διεθνείς διοργανώσεις.

Όσον αφορά τις οικονομικές επιβραβεύσεις για τις επιτυχίες των υπολοίπων αθλητών το 2021 σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες, το ΔΣ θα αποφασίσει μετά την ολοκλήρωση του συνόλου των διεθνών υποχρεώσεων.»

karta antonis garden

Rabona ad